Tag: кабелна телевизия

Без кабелна в Ивайловград

Кабелната телевизия в Ивайловград прекрати дейността си. От няколко дни в Ивайловград около 10 екипа на Булсат инсталират антени на бившите абонати на кабелна. Миналата седмица Кабелна Телевизия Ивайловград прекрати дейността  си и в момента на всички техни клиенти се инсталират антени и приемници на Булсат. Около 10 екипа на Булсат работят усилено за да […]