Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Момиче от Ивайловград в Мис България
В Мис България 2009 взе участие момиче от Ивайловград. Това беше дванадесетокласничката Цветелина Катранджиева. В конкурса тя не можа да стигне до десетте избрани, но важното е самото участие.

А иначе самия конкурс беше спечелен от Антония Петрова от Перник. Честно казано се очакваше да не спечели най-красивата кандидатка, но чак пък тази. Въпреки че не се учудвам. Ясно е, че конкурса се печели не от най-красивата, а от тази, за която някой плати! Само не мога да разбера как има хора, които все още се заблуждават и пращат СМС-и за подобни конкурси и игри и т.н. Ако мога да перифразирам Димитър Попов ще кажа “За бога братя, не се набутвайте”!!! Със сигурност печелещия не се решава от гласовете от смс-ите и със сигурност собствениците на наградите се знаят от преди това!!!

А дали хората са гласували за нея. Прегледах набързо коментарите по форумите и блоговете и трябва да ви кажа, че всички мнения са, че новата мис България не трябваше да е силиконовата перничанка. Правете си извода дали някой е пратил СМС за нея. Освен това седмица преди да приключи конкурса из пресата писаха, че е нагласен и тя ще спечели. Вие си правете изводите и решавайте дали да дадете парите си изкарани с труд на разни мошеници.

И накрая да коментирам репликата на Мис България “Все пак имам две висшета”. Ами честно казано никой интелигентен човек няма да каже подобни нещо и да парадира с висшето си образование. Само заради тази релика бих и взел короната. Ама то в България простотията е на мода!!!
16 Comments

Add a Comment
 1. На ВИСШУ ли ще се обиждаме! :))))) Подкрепям всичко, което си казал. Наистина и аз не ги разбирам хората които гласуват и пращат СМС-и. А и мога да предположа, че на хората вече им е дошъл акъла и не гласуват и примерно 40% гласове се равняват на 7 СМС-а. 🙂

 2. Не знам дали видя тая пернишката коза с многуту диплуми как Милен Цветков я изгони от студиото 😉 Ама тя е умна. Даже за да го докаже щяла да донесе дипломите си. Ххахахахаха. Няма толкова простотия на едно място. Честно. Проста че дрънка.

 3. Изключително красиво момиче, заслужаващо такава корона, но уви в БГ сме…

 4. Цветелина притежава неземна красота, естествена за разлика от всички останали. Гордеем се с нея, че представи града ни достойно

 5. Най-красивото момиче в БГ

 6. И аз съм съгласна с това,което си писал,но не разбрах тази статия е за участието на Цеца в конкурса или за да оплюеш новата Мис!? Така или иначе Цветелина нямаше шанс( сори ама тя е адски мъжка в тялото,усмивката и е ужасна и в лицето е най-обикновена в смисъл няма грабваща те красота(това не е само мое мнение,всички са го видели и щом си се ровил по форумите няма как да си пропуснал че някои дори мислят че е “пълничка”), освен това тя даже не се класира в първите 10. Вярвам че има къде къде по-красиви момичета в Ивайловград от нея.

 7. Статията е като всяка друга статия във всеки блог. 😉 Пиша каквото мисля. 😉 Ако някой друг иска да напише статия в блог-а на Ивайловград е добре дошъл. А колкото до участието на Цветелина в конкурса съм го споменал и след това ако прочетеш по-внимателно и вникнеш в смисъла най-вече съм се опитал да напиша, че за пореден път доказаха, че от смс гласуванията няма друг смисъл, освен това да се набуташ. Е да, не мога да не отбележа, че толкова противно същество като тая от Перник просто не съществува. Комбинира наглост, простотия, тъпота и всякакви такива противни качества, които трябва да са чужди на Мис България.
  Поздрави
  Митко 😉

 8. Към реалист:
  Не знам какво разбирате от красота и дали сте наясно изобщо с тези среди, но надали някое друго момиче от Ивайловград може да стигне до полуфинала освен нея. Тя е изключителна

 9. Така ли!?На мен пък са ми казвали,че в Ивайливград се срещали хубави момичета.Уви,явно пак са ме излъгали!Наско,мерси батка,че ме светна по въпроса:)

 10. Ами наистина има доста красиви момичета, както в Ивайловград така и в цяла България. Въпрос на гледна точка. Сега че един харесва една, а друг друга, няма как. Иначе всички мъже щяха да търчат след една жена 😉

 11. Има хубави момичета в Ивайловград. Ама повечето от тях заминаха да живеят някъде си и рядко се връщат в Ивайловград

 12. Красавица, момиче което като върви по улиците всички се обръщат

 13. Хубаво си е момичето. А и в Ивайловград съм виждал доста хубави момичета. А за тая коза Мис България, като я гледам сега по Биг Брадър колко е отвратителна пачавра и ми се гади…

 14. Цвети е изключително красива и много добра. Радвам се, че я познавам

 15. бъра-бъра

  Подкрепям мнението на “реалист”
  Цветелина притежава само и единствено КОСА

 16. kosata e zavar6eka na prekrasnata i viziq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ивайловград © 2015 Frontier Theme