Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Сайта на община Ивайловград пак не работи!!!
Нова информация от днес 16.03.2009г. Сайта на община Ивайловград пак не работи. Промених стария пост за да не пиша нов, тъй като трябва всяка втора статия да ми е “Сайта на общината в Ивайловград не работи”. А да не работи самият сайт не е нещо необичайно. Лошото е, че всяка седмица проблема е един и същ. Явно хората, които го поддържат са изключително кадърни, щом позволяват един и същ проблем да се проявява всяка седмица. Много ми е интересно колко ли пари плаща община Ивайловград за поддръжката и изработката на този “невероятен” сайт???

09.03.2009

Сайта на община Ивайловград не е достъпен отново. Не знам как го постигат, но са доста добри в прецакването на връзката с базата данни. Явно хората, които поддържат сайта са доста на ти с това, което правят. Дано само този път успеят да го възстановят по-бързо от предишния. Иначе като гледам сайта се поддържа от някаква неизвестна пловдивска фирма, която си много понятие от това, което прави. Важното е, че се опитват хората. Само докато се опитват сайта на общината не работи по 1-2 дни седмично, но какво пък. Все пак има дни, в които работи…
3 Comments

Add a Comment
  1. Ама то вярно пак не работи 🙂 Има някаква мафия тука 🙂

  2. Нашия нали работи?!?!!?!!!!!! 🙂

  3. Добре де. Аз искам да попитам. Погледнах и наистина не работи сайта на общината. Защо като се плащат пари и за този сайт не се поддържа както трябва. Някой от общината ще даде ли обяснение???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ивайловград © 2015 Frontier Theme