Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Акции срещу дрогата
Започнали са чести акции на МВР срещу разпространението и употребата на наркотици. Те не подминаха и Ивайловград. В ивайловградската местност Колибаря, на Колибар чешма е спрян и проверен А. Е. на двадесет и три години от село Славеево, който е пътувал в лека кола Пежо. След обиск служителите на МВР откриват в него найлонов плик съдържащ суха листна маса. Установява се, че това е 8 грама марихуана и А. Е. е задържан.

Напоследък акциите на МВР зачестиха. В Ивайловград проверките за наркотици установяват използването марихуана или както го наричат джойнт. За никого не е тайна, че той доста се употребява дори и в нашия малък град Ивайловград. Общо взето в момента това е модерно сред младото поколение. Пушеното на марихуана се приема за нещо нормално. Като цяло самата употреба на марихуана не е опасна. Дори в някой аспекти е по-добре от употребата на алкохол, тъй като не води до агресия. Проблемът при младите, използващи леки наркотици е по-лесното преминаване към по-тежките им форми. Също така някой неправилно, според мен наричат пушещите марихуана наркомани. И ще ви кажа защо. Повечето хора, които пушат марихуана, пушат от време на време! Сега си помислете пушещите цигари колко могат да издържат без цигари и колко пъти на ден пушат…..

Като цяло в днешния свят е трудно да забраните на децата си да пробват нещо подобно, като се има предвид, че дори в училищата се пушат цигари и джойнт. Въпросът е да ги възпитате така, че дори и да опитат, да знаят къде е границата!
3 Comments

Add a Comment
  1. Ехеееее браво вееее ей това е невероятна статия, евала на човека, който я е писал!;-))

  2. Ами то в Ивайловград какво друго да има освен трева. Иначе браво, добра статия

  3. И аз мисля, че статията е уникална, особено личното мнение на автора и заключението, което поставя 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ивайловград © 2015 Frontier Theme