Снимки от събора в Свирачи

свирачи, съборВ Събота беше събора в село Свирачи. Имаше страшно много хора. Днес започвам да качвам снимките. Направил съм 710 снимки, а нямам много време, така че ще ги качвам постепенно. Ако някой има снимки може да ги качва в албума, който съм направил.

Снимки от събора в село Свирачи

8 Comments

Add a Comment
  1. Браво admin много хубава заглавна снимка (мераклийска) си сложил за събора в с. Свирачи.

  2. Готини снимки има от събора в село Свирачи. Нали сте снимали 710 сники. Всичките ли ще ги качите 🙂 Ама има няколко снимки много размазани 🙁
    Като цяло явно Ивайловград се е бил изнесъл в Свирачи 🙂

  3. Че то половиния Ивайловград сме си всъщност от Свирачи.

  4. Много хора имаше в Свирачи. Хубав събор се получи. Лошото е, че в село събора е на 5 години

  5. Не вярвах че на панаира в село Свирачи ще се съберат толкова много хора. Наистина както пише имаше повече хора отколкото в ивайловград на последните панаири. Вярно Свирачи е най-голямото село ама чак пък толкова. Някой може ли да си го обясни това на събор в село Свирачи повече хора от панаира в Ивайловград????

  6. Ами не мога да ти обясня ама е факт че имаше много хора в Свирачи. Може би на хората им е омръзнало всяка година едно и също в Ивайловград. Да не забравяме че събора в Свирачи е на 5 години!

  7. аз ще ти го обясня…. организацията беше такава,че да привлече вниманието както на големи така и на малки. И времето беше подходящо…

  8. хиихих и организацията на ивайловградския панаир е такава че да отблъсне младо и старо 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.