Любопитно от миналата седмица

ивайловград, новиниПокрай събора в село Свирачи нямах време да напиша за събитията от края на миналата седмица от ивайловградския край.

Едно от най-важните от тях беше панаира в Свирачи. На него присъстваха много хора, за събитие в Ивайловградска община. Смея да твърдя, че имаше повече хора от последните празници провеждани в град Ивайловград. На събора присъстваше и областният управител. Ще продължавам да качвам снимки от събора в Свирачи, когато мога.

Друго от изминалата седмица е катастрофата завършила трагично за 24 годишен мъж. Поради несъобразената скорост, с която се е движел той губи управлението на автомобила и излиза от пътя на ляв завой. В следствие на нараняванията той почива по-късно в хаскоската болница. Младият мъж от село Железино.

Също така през изминалата Събота освен събор в село Свирачи, в Събота в Ивайловград имаше две сватби. Едната беше в Стария ресторант. Другата в новото заведение на Коста.

В Петък пък в Новия квартал се запали апартамент. Заради пожара в квартала нямаше електричество около 1 час. Освен този миналата седмицата пожар имаше и пожар в района на село Железари.

Друго интересно от нашия край беше, че в Любимец също се провеждаше събор. В града в Събота вечер е имало концерт на българската група Сигнал.

10 Comments

Add a Comment
 1. Е чак пък пожар в квартала. Запалило се нещо в някакъв апартамент. Случва се

 2. Лудия Анчо запали мазето,после цяла сутрен без ток :X

 3. Не завиждам на хората, които живеят в този блок с такъв съсед!!! УЖАС!

 4. Сериозно ли той го е направил. Мале мале 🙁 Тоя дето висят едни синджири като от филм на ужасите от тераса му. Е за такива хора си има заведея, където гледат небето на квадратчета…

 5. Те периодично си го взимат Баце Ангел и пак си го пускат

 6. То да бяха само синджирите… той без нож не излиза.. Сигурно се чака да стане нещо лошо, че тогава да го затворят и да не го пущат 😐

 7. То да бяха само синджирите… Човека редовно си обикаля с нож, сигурно чакат да стане нещо лошо и тогава да го затворят и да не го пущат.. 🙁

 8. Бивш Ивайловградчанин

  Какъв е тоя луд Ангел и защо не е в някой лудница като е такъв?

 9. Ами всъщност лудия Ангел не е толкова луд. Вярно че на моменти човека наистина откача, като примерно това да се прибира катерейки се по синджира висящ от терасата му и други подобни неща.
  Преди месеци имаше дело срещу него, при което беше изпратен в психиатрична клиника. Прибират го няколко пъти вече, но пак го пускат. Явно човека си се държи съвсем нормално…там.

 10. Истината май е че близките му не искат да дадът съгласие за да го приберат !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.