Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Утре предават на живо по БНТ от Ивайловград
репортаж, болницата, ивайловградОбщина Ивайловград призовава всички граждани да изразят своето мнение по въпроса за закриването на болницата в града, утре в 7:30 пред сградата на общината!

В сутрешния блок на БНТ – “Денят започва” ще има преки включвания на живо от Ивайловград. Ще бъде разискван въпросът за съдбата на болницата в Ивайловград. Приканват се всички жители на Ивайловградска община, които имат мнение по въпроса да присъстват утре сутрин пред сградата на общината в града. Нека изкажем своето мнение.

А за тези от вас, които се интересуват съм качил следното видео с министърът на здравеопазването Божидар Нанев. Към 12-тата минута се споменава и конкретно за болницата в Ивайловград. Коментара оставям на вас.

[flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/Zatvarqt_bolnicata_v_ivaylovgrad_bnt_1341231.flv width=300 /]

източник: bnt.bg
8 Comments

Add a Comment
 1. Аз съм ЗА закриването на болницата в този вид в който е сега.
  И разбира се съм ЗА квалифицирани, адекватни и своевременни болнични услуги в Ивайловград, без да е нужно като кихнеш да ходиш до Хасково.

 2. Бойко, предаването е качено в сайте!

  http://ivailovgrad.com/2010/01/08/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B6-%D0%B1%D0%BD%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4/

  ПП: Когато има линк в мнение, се изисква потвърждение, не го пускайте по няколко пъти!

 3. Благодаря ти Pluton, не бях го видял, а може би когато пуснах линка, все още не е било качено. но това не е съществено толкова. Днес вашия кмет и председателят на общинския съвет са на среща в министерството за обсъждане на въпроса. Снощи видях Марков в София и ми каза. Успех!

 4. Здрасти Бойко,
  Казваш че са на среща в министерството. Дано да измислят нещо. И то нещо, което да има смисъл 🙂 Дано.

  P.S. Твоите коментари стоят за одобрение заради линковете, било то в текста на съобщението или не. Просто тия руските ботове много спамят напоследък 😉

 5. Admin, не се моли като монахиня, ами като се върне кмета, питай го какво са му обещали в София за болницата и след това го напиши.

 6. Аз че ще го питам, ще го питам. А ти се дръж малко по-нормално 😉

 7. v cqlata rabota e zamesen kmeta na ivgr

 8. А ти :Р от каде знаеш за кмета???
  Докажи го!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ивайловград © 2015 Frontier Theme