Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Мотоклуб Хуните на гости на децата с увреждания
мотоклуб хуните, децата, коледа, подаръциЧленовете на мотоклуб Хуните бяха на гости в Центъра за деца с уврежданията в Ивайловград. Те подариха на децата играчки и лакомства за да ги зарадват за празниците.

Заедно с тях беше и Дядо Коледа, който също им беше приготвил много подаръци. Той и момчетата от Хуните се веселиха заедно с децата. Малчуганите също бяха подготвили изненада и задаваха гостите с програма от песни и танци. Те бяха много щастливи за подаръците, които получиха.

Освен рокерите от мотоклуб Хуните за да са щастливи децата на Коледа помогнаха с дарения и бизнесмени от Ивайловград. Между тях са Стоян Граматиков, Михаил Кафадаров, Васил Жишев, Стойчо Чакъров,  Любомир Бояджиев,  Христо Христов, Иванка Матева. С дарения за празниците се включиха иа Дружеството на инвалидите и колективът на Гранично Полицейско Управление в Ивайловград.

Дано тези деца имат още много поводи за радост и нека да им помагаме да се чувстват обичани и то не само на празниците. Какво по-хубаво от това да видиш усмихнато и щастливо дете. Пък като стане по-топло може и да ги повозим на моторите.

4 Comments

Add a Comment
  1. Радваме се, че ръководството на Дневния център ни позволи да раздадем играчки и лакомства на тези мили дечица за коледните и новогодишни празници. Какво по хубаво от това има. И ние сме били деца. И ние сме се радвали като тях, защото на Коледа наистина стават чудеса. Весели празници на всички и бъдете по-усмихнати и по-добри!
    м.к. Хуните

  2. Браво!!!
    Нека да има все повече такива изяви.
    И нека да бъдем по-добри и човечни не само по празниците.

    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ивайловград © 2015 Frontier Theme