Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Турнир по шах в Ивайловград
шахматисти, турнир по шах в ивайловград, шах, ивайловградДетският комплекс в Ивайловград организира шахматен турнир, който ще се проведе от 8 до 10 февруари. Турнирът е част от празничната програма за празника на Ивайловград.

Шахматният турнир, който ще се проведе в детския комплекс в Ивайловград е за мъже. Желаещите да участват трябва да се запишат до 15:00 на 8-ми февруари (вторник). Записването става при директорката на Детския комплекс Елена Кръстева или на телефон 03661 6232. За най-добрите шахматисти са осигурени награди.

По повод турнира искам да спомена за големите заслуги на Ангел Даулов за развитието на шахмата в Ивайловград. Той е ръководител на младите шахматисти в Ивайловград, а също така и Републикански Съдия. Под неговото ръководство шахматистите от клуба към Детския комплекс в Ивайловград са спечелили много награди от различни шахматни турнири.

Източник:ivaylovgrad.org

турнир по шах в ивайловград, шах, ивайловград, награди
2 Comments

Add a Comment
  1. В Ивайловград школата по шах винаги е била добра. Не знам последните години как е и как се представят по турнирите. Нядавам се да има будни деца, които да се интересуват от извънкласни занимания

  2. Ееееееехххх! Спомням си какъв международен турнир имаше преди 15-20 години в Ивайловград! Да, международен! Повтарям го за младежите, които им се вижда невъзможно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ивайловград © 2015 Frontier Theme