Ивайловград

Гласът на Ивайловград

Танцьорки във Венеция се вихрят на музика от компютър за 6 лева
ивайловград, танцьорки, венецияВ програмата на най-каубойския бар в цяла България от миналата седмица са включени и танцьорки, които да повдигат настроението на мъртвопияните ивайловградчани.

Новата придобивка на дискотека Венеция са момичета, които танцуват в ритъма на музиката на саркофага, който се намира между бара и бункера на диджея. За озвучаването на заведението се грижи „мощен“ компютър, с цена към момента около 6 лева, а парчетата са специално подбирани от диджей Руси. Е случва се понякога този мощен компютър да спре точно в разгара на вечерта за около 1 час, но това не притеснява клиентите на заведението. Всъщност май като се замисля компютърът, а с него и музиката спираха последните 2 пъти като посетих дискотеката. Също така и следващия път, който просто минах покрай нея и чух недоволните псувни на клиентите, които се бяха събрали пред нея.

И така ивайловградчани си имат нова придобивка в дискотеката. Дано само обаче този тъй „мощен“ компютър за около 6 лева не спира, че ще се наложи диджей Руси да пее на танцуващите момичета, което май не е много добра идея. В този ред на мисли можем да открием една дарителска сметка и да съберем малко пари за един по-мощен компютър за Венеция, примерно за 43 лева…
14 Comments

Add a Comment
 1. хахахахах Джи брат изтрещял си пак. Какви са тия танцьорки да минем и ние да ги видим хахаха представям си Мазньо ако запее хаха

 2. И такива екстри ли предлагат?Изненадана съм!

 3. това свърталище на талъсъми още ли работи :D:D:D:D:D:D

 4. Бот, тя музиката там и 6 лева не струва, значи лаптопа е 6 пъти по-скъп от музиката! :))))))))))))))))))

  1. Какъф лаптоп та гони бе 😆
   Компютър тип щайга за кромид луд или по-скоро нещо, което става за гълъбарник, не за компютър 😆

 5. На когото не му харесва да не ходи там!:)

  1. а на когото му харесва във венеция май не е ходил другаде

 6. Админе що си така враждебно настроен към Венеция? И ти си ходил там! И ти си пил! Бардак си е ама… Какво ти трябва да се занимаваш?

  1. Защо реши, че съм настроен враждебно към Венеция ❓ Ходил съм и продължавам да ходя. Пък не е като да нямам възможност да отида във всеки друг клуб в България. Просто това е действителността.

   Иначе ме е яд на Станимир, дето не може да отдели 100 лева за един компютър, та да не спира музиката точно, когато е най-готино. Как няма да ме е яд. И то няколко пъти един след друг! Тебе няма ли да те е яд, с приятели, с бири в ръка, настроение и изведнъж няма музика??? И така 1 час.

   И за твое сведение търчах до нас да си взимам лаптопа 😆 PEACE…

   1. Е за твое сведение не само пц-то е виновно 😀

    1. А кой 😀 Диджея ли 😀

     1. хахаха ем няма да се базикам с него, но затова е забранено да се работи и пие 😀
      За музика не е нужна някаква яка машина 🙂 По важни са колоните и усилвателите, но като знам кой ги поддържа… и как си занесох техникса преди 6-7 години и как ми го върна 😐 (трябва да добавиш иконка за драйфане) Ако е същия човек…

 7. Til,ако имаш въпроси относно озвучаването-питай мен .Ще ти отговоря.Ако искашлично ,ако искаш публично:)За всеки случай прегледай тези страници.
  http://www.electrovoice.com/

 8. to v tazi dupka ako moje da se kaji che e e diskoteka ili izobshto -bar……………………….na tezi selqni tam im stiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ивайловград © 2015 Frontier Theme