Интернет и телевизия за 15.80 от Булсат

интернет, в ивайловград, булсатЛятна промоция от Булсатком. Интернет и телевизия, само за 15.80 лева на месец.

В момента тече промоция на новият Интернет доставчик в Ивайловград, Булсатком. Най-изгодният пакет е само за 15.80 лева на месец и включва 14 Мегабита Интернет капацитет и телевизия. Това е изключително изгодна оферта, като цената за Интернет е 8 лева, а за телевизия 7.80 лева.

Едновременно с това Булсат започват да изграждат нова мрежа за пренос на данни, която ще използва оптични трасета в по-голямата си част, а също така и радиорелейни линии. Плановете на фирмата са за значително увеличение на Интернет капацитета, за да се избегне т.н. метод за препродаване на капацитет, който се ползва от голяма част от доставчиците.

И така в следствие на конкуренцията, печеливши са потребителите, които получават все по-евтини услуги. Да се надяваме, че и в други сфери на бизнеса в Ивайловград ще се появи по-сериозна конкуренция, която да понижи цените и да повиши качеството

Телефон на Булсат в Ивайлоград за повече информация – 0885 76 66 40

интернет, телевизия, булсат, ивайловград, промоция

6 Comments

Add a Comment
  1. Ако се ползва само Интернет цената за 14 Мегабита(такава е услугата която ползвам) е 15 лв. Друго ми прави впечатление скоростите за които се плаща наистина са обявените поне по моите замервания до сега. Скоростта към държави извън България е 4:1 около 11-14 Мегабита сваляне и 3-4 качване, което си е направо супер спрямо това което получавахме до момента. До колкото знам се работи в посока изравняване на скоростите, след което вече наистина ще е Интернет такъв какъвто би трябвало да бъде. Все още няма обещаните реални IP адреси, но навярно и това ще стане с течение на времето. Друго неудобство е риска които съществува за кабелната мрежа при гръмотевици, но какво да се прави този риск е при всички. Изобщо с две думи офертата им е оферта трепач за момента в града както за ползващи пакета така и за ползващите само Интернет доставака.

  2. Това което булсаткома щели да го правят някой път с оптиката Шишмана го е направил преди 5 години и без да е имал конкуренция.

    1. Petrov може да пишете и да ви е яд , и да си злобейте колкото си искате, но истината е че шишмана е обречен пък плюс това 95% от хората в града го мразят, така че просто няма НИКАКЪВ ШАНС!!! Пък и да ти кажа хората не се интересуват от това кой какво е направил преди не знам си колко години, а гледат цената и това какво им отърва на тях. Телевизия с хубаво качество + Интернет с висока скорост, вместо Телевизия с лошо качество спираща заради малко по силно ” духнал” вятър + горе долу по бърз Интернет, на който дигна скоростта заради пайнера отново и той спиращ при същите условия… всичко е ясно според мене!

  3. Не знам защо винаги се намира някой да плюе на нещо хубаво 😐
    Аз па ще им пожелая на хората до 1-2 години да успеят да вдигнат още скоростта! Да е вдигнат до толкоз, че n стандарта на wifi-ите на потребителите да не стига!

  4. Koi kogo mrazi neznam, samo kato vi gledam otsrani mi stava smeshno, ako mrazeha shishmana zashto ima hora koito polzvat tehnite uslugi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.