Безплатни дюнери в Ивайловград

безплатни, дюнери, ивайловград, в ивайловградВ петък в Ивайловград отвори нова дюнерджийница, намираща се срещу сградата на банка ДСК. В деня на отварянето й, консумацията на храни и напитки в заведението беше безплатна.

Новото заведение за бързо хранене в Ивайловград започна работа с необичайна промоция за своите бъдещи клиенти. Собственикът беше обявил безплатна консумация през първия ден от работата му. Слухът се разнесе бързо из Ивайловград и пред заведението се струпаха много клиенти, желаещи да похапнат на аванта.

Промоцията привлече много хора искащи да опитат дюнерите, които са новост за Ивайловград. Те получаваха, както безплатни сандвичи, така и безплатни напитки. Това привлече още повече ивайловградчани. Естествено, най-масирана атака на заведението за бързо хранене направиха служителите на общината, като се има предвид, че то се намира в непосредствена близост до нея.  Не липсваха и клиенти, които се опитаха да си поръчат по 3-4, та дори и повече дюнери. Все пак всичко си има граници, дори и най-добрите промоции и поръчките им бяха отказани.

7 Comments

Add a Comment
 1. Кмета водил атаката към дюнерджийницата 🙂
  Лапачка за последно ❗

 2. неинформиран

  Избори идат .Сега народа лапа дюнери ,после ще лапа мухи.

 3. “по 3-4, та дори и повече дюнери”- a кво разправяш малко са, някои награбиха по 10-ина, та да не готвят цяла седмица.

  Абе Админ що ги пишеш тия глупости -ми ходи питай Холандеца кой е тоя/тая с 4-те дюнера./освен Тушка де- тя не се брои/

 4. Админ, и каквито и интриги да се опитваш да съсздаваш в този сайт- няма да успееш. Младо момче си, откъде толкова злоба у теб! Злобата съсипва здравето на човека, пази си черния дроб от толкова много жлъч!

  1. Ти гледай там предизборната кампания, че да не останеш без работа, а мен не ме мисли 😆

   Колкото до дюнерите, има човек поискал 5, та споко 😆

 5. намазахте ли от пукницата? 🙂 гладни въшки в тоя град много.дюнери сега после У . Я ще ядат

 6. abanta, abanta ama i nahalstvoto e goliqmo. Vse nochi ne sa vijdali hrana. egati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.