Интернет промоция от Булсат – 6 лева Интернет в Ивайловград

интернет, ивайловград, 6, лева, булсат, интернет промоцияЕсенна промоция от Булсат – икономичен пакет телевизия в пакет 14 Мегабита Интернет за 13.80 лв. на месец.

Новата промоция на Булсат включва телевизия за 7,80 лв. на месец и Интернет само за 6 лева на месец. Освен това е намалена цената на допълнителните приемници. Към момента включването на следващ приемник става за сумата от 3 лева на месец.

Цената от 6 лева на месец е най-ниската цена на Интернет достигана някога в Ивайловград. Поседните 2 промоции на Булсат също бяха с ниски цени, съответно от 8 и 7 лева, като с всяка нова, месечната такса намаляваше с 1 лев. Очаква се и Коледна промоция, която ще включва Интернет за 5 лева на месец!

9 Comments

Add a Comment
 1. много яко!!

 2. неинформиран

  Дай повече информация за интернета .Че тия 14 мегабита ,дето си ги писал са едно няма няма нищо .Сигурно става въпрос за скорост -мегабит/секунда , а не само за мегабити . Аз плащам по 24 лева на месец за два гигабайта на Водафон .Та кажи колко информация има в тия 6 лева.

  1. Скоростта се мери в мегабити в секунда а количеството данни в мегабайти Щом е писано мегабити това е корост в секунда Това е стандарт затва не се заяждай Никъде количество данни не се мери в мегабити а винаги в мегабайти Не знаеш защот си неинформиран Браво на булсата.

   1. неинформиран

    Въпроса ми беше ясен .Попитах колко гигабайта има в тия 6 лева, защото на водафон плащам 24 лева за два гигабайта .

    1. Nqma ogranichenie po trafic samo po skorost i po painer

     1. неинформиран

      Благодаря Хакер.Това е супер .А къде е уловката ? Промоцията да не би да важи само за първите три месеца?

     2. не знам тия намалят всеки месец досега е нямало уловка

 3. „Уловката“ е в конкуренцията им с Blizoo и Vivacom на национално равнище.

 4. Офертата е примамлива. Сега плащам 35 лв. на СпектрумНет за скорост от 32мегабита/4 мегабайта.
  Предложението на Булсатком за същата скорост е само 18 лв. Хмм, ще питам другата седмица в офиса им каква е врътката и ако ми отърва – местя се, в смисъл сменям си провайдъра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.