БСП искат касиране на изборите в Ивайловград

бсп, касиране, избори, ивайловградСтефан Танев, който беше кандидат за кмет на община Ивайловград и общинската левица са внесли жалби за касиране на изборните резултати от балотажа.

Жалбите са внесени в Общинската избирателна комисия в Ивайловград в края на миналата седмица. От Общинската избирателна комисия са препратили жалбите до Административния съд в Хасково. В тях се посочва, че в изборните секции в община Ивайловград е имало бюлетини за гласуване в  Тополовград, а не в Ивайловград. В жалбите се споменава и за допускане до гласуване на гражданин, който е фигурирал в забранителния списък.

Други оплаквания на жалбоподателите са, че в изборния ден в много от секциите не са допускани избиратели с увреждания с придружител, а също и че в изборните помещения са допускани лица без баджове за застъпници.

Информация: Вестник Нов Живот, Диана МАРКОВА

26 Comments

Add a Comment
 1. ………хъъъъъх к’во праим ся 🙂

 2. Нагла работа ейййййййййййййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БСП ще ни тормозят до последно!!!

 3. как само са снимани 🙂 тримата от запаса!

 4. Толкова много хора да покажат ,че не те искат в Ивайловград и ти после пак да искаш касиране ей тва е наглосттттттттт !!!

 5. приличат на героите на доньо донев

  1. да,да 🙂

 6. Хей, младежи, те тая власт с кръв са я взели и май с кръв ще я дадат.

 7. неинформиран

  Когато една нова кола излезе от магазина ,цената и вече е паднала със 30 процента .Не дай боже ,нови избори в Ивайловград !!!Че може да си караме със старата кола.

 8. Големи сте политици всичките ,след 4 години само да не изревете че не сте доволни искате пак НОВА КОЛА или нов кмет

  1. неинформиран

   Ами това разправям .След 4 години ще изреват и ще искат мене .

 9. Танев трябва да е в затвора а не да иска касиране на изборите. Гаден комунист

 10. неинформиран

  Ако БСП не признават резултата от изборите ,трябва да бойкотират заседанието на Общинския съвет и да го напуснат.

 11. Нямат срама

  Най добре да бойкотират Ивайловград и да се махнат от него . Ще станем град мечта без такива боклуци

 12. разочарована

  Тея хора нямат спирачки 🙂 Това тяхното вече е безобразие. На сила работа не става, НЕ ГО ИСКАМЕ за кмет, НЕ ГО ИСКАМЕ и в града ни вече, показа си рогцата. Как може да има толкова долни хора не мога да проумея. Вместо да се оттегли с достойнство … това са 12 години не му ли стига, ояде се, та се ошишка… и още иска. Напълни се до четирибуквието с пари и ОЩЕ и ОЩЕ продължава със зъби и нокти … да иска това, което вече не му принадлежи!

  1. неинформиран

   Ако 23 човека от гласоподавателите на вторият тур бяха гласували за Танев , щеше той да е победителят .И тогава щеше да си по разочарована . Сега обаче делото е в съда и ще трябва да изчакаме решението му .Все пак 120 бюлетини са обявени за недествителни ,има допуснати хора до урните извън списъците .Има и Тополовградски бюлетини .Ако питат мене избора трябва да се повтори …….Радина , чакам те на трета секция.

   1. ........хахахаха

    Много правилно.след като има неща ,които не са както трябва,и щом законът позволява пускане на жалба за касиране на изборните резултати-защо не.Да не говорим ,че още на 23.10 ЦИК наруши Избирателния кодекс.Така ,че щом има законово право за касиране,няма лошо.
    Ние все гледаме да нападаме-нека съдът реши.Това е.Другите думи мисля ,че са излишни.

   2. разочарована

    Алоо неинформирания, така като гледам си бая информиран и си доста гъст с господин Танев 🙂 Слабо ме вълнува какъв ти е и защо го защитаваш! Града направи своя избор а той трябва да се примири!
    Ако бил, ако не бил … нали знаеш какво прави това АКО! 😉
    И да,разочарована съм,че има толкова долни хора, още повече ми паднаха в очите …
    При такава висока активност на гласуването 120 недеиствителни са НИЩО! А това с Тополовград са просто 3 бюлетини,вероятно подхвърлени в урната от някого от БСП-то, по средата на изборния ден, когато са осъзнали, че вече няма на къде и са разбрали, че те ще са губещите.И сега не ми успорвай,че не са били Те, защото ако е печатна грешка нямаше да са 3,а щяха да са цялата купчина сгрешени.Никаде в другите секции не са открити такива бюлетини,а само в Лъджа … а от къде беше г-н Танев ? … С тези си действия показва не само наглостта си,а и своето безсилие ..

    И нека проверят, нека съда реши, но съм убедена, че нищо няма да се промени !!! Диана е нашият избор и тя ще БЪДЕ 🙂

 13. Затова си има съд, да реши кой крив, кой прав…

 14. БСП и Дявола ще потърсят само да се докопат до власт !
  За да Крадат Червените мафиоти , те без кражба не могат !
  Готови са на всичко за да са във власта, без да отстояват каквито и да било политически принципи.
  Явно заради това са най-старата партия. Най-безкрупулните винаги оцеляват.Хора без достойнство и морал, нямат място в този град !

  1. неинформиран

   Кажи нещо и за тези ,които излязоха от БСП. Едни отидоха в СДС,други отидоха в ГЕРБ. Но си останаха същите .Който е крал ,пак ще краде .Защото бивши комунисти няма .Така както няма и бивши негри ..

   1. Няма така е ,само че спрете с теч комунистически истории ако вече не са на власт БСП -останките от комунизма в България сега са ГЕРБ-които се ръководят от истинските комунисти

   2. Неинформиран, ” който е крал ,пак ще краде” Вие до сега крадохте, вече няма от къде.
    Бюрото по труда ви зове

    1. неинформиран

     Аз съм от тия дето досега не са крали .Ще крада като стана кмет .И после няма да чакам на бюрото по труда .Като гушна един милион за четири години , после челастрил съм ти Бюрото по труда .

     1. неинформиран

      Думата челастрил не е в речника ми .Ама се съобразявам .Така става като се нарушава свободата на словото шефе ,Има и опасност да не бъда разбран .Какво лошо има да казвам нещата със собствените им имена ?Затова ще се редактирам сега сам.Коментара ми звучи така: Като гушна един милион лева ,ебал съм ти и Бюрото по труда и изобщо няма да ми пука какво щели да приказват за мене .

 15. неинформиран

  Административният съд в Хасково е приел жалбата на БСП и е изискал изборните книжа за вота в Ивайловград от Окръжната избирателна комисия. Делото е насрочено за понеделник, 14-ти ноември т.г.” Очаквайте неочакваното !!!

  1. разочарована

   Мм, да то от вас всичко може да се очаква вече нищо няма да ме очуди… НИЩО чудно пак да сте направили някой шмекер или пак работихте по стария начин с подкупи и рушвети 🙂 …
   Има Господ от горе и той гледа … само това ще ви кажа, то е достатъчно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.