Ревизия в община Ивайловград

ревизия, финансова, община ивайловградВ момента в община Ивайловград, тече проверка на работата на предходното управление.

Съгласно поетите предизборни ангажименти от страна на ПП „ГЕРБ” и „Коалиция за Ивайловград” е назначена административна и финансова проверка на местното управление на общината през изминалите мандати. Към момента назначената комисия и в община Ивайловград тече ревизия, която трябва да излезе с резултат в тримесечен срок.

Община Ивайловград се ангажира, че след окончателното приключване на ревизията и официалния доклад на ревизорите, обществеността ще бъде информирана.

Както се вижда от документите, проверката е била поискана в края на миналата година. Т.е. това общеание към избирателите е било спазено!

ревизия, административна, община ивайловград

ревизия, финансова, община ивайловград

106 Comments

Add a Comment
 1. мите много бързо действаш баце колко ти дадоха?

  1. Много! Не можеш да броиш до толкова 😉

 2. неинформиран

  Много ми е интересно какво ще се случи с проверката, особено за тази за “нарушенията” в администрацията. През последните 12 години единствен отговорен за работата на администрацията е секретарят на общината, а в случая Диана Овчарова. Много ми е интересно и за написаното за конфликта на интереси на Медицинския център- ресорен за здравеопазването в община Ивайловград през последните 12 години беше секретаря на община Ивайловград- Диана Овчарова. Много ми е интересно какво ще се случи с проверките на обществените поръчки- основен отговорен за това е директорът на дирекцията по строителството- инж.Янакиева. Нищо няма да излезе и от проверката на проектите, финансирани от ЕС, защото такава вече имаше от ДАНС и прокуратурата и всичко е ок.
  А що се отнася до написаното от госпожите Овчарова и Зафирова- пълен позор и провал- една учителка и една икономистка са написали такава боза, че и първолакът ще им се смее. Ха-ха-ха…

  1. Който каквото си е надробил да си го сърба !
   Ти неинформиран си в предконгресна треска 🙂
   Гоце ли серГЕЙ ли ?

 3. информиран

  Парите на гърците, които идват да пазаруват по-евтино в България, скараха Ивайловград и малкото село Славеево. четете ивайловградчани http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1314829

 4. Както казах и преди,полотическите трябва да бъдат забранени със закон иначе все ще сме си така! :)” Не съм от тях как Сийке…”! 🙂

  1. Поправка-политическите партии 🙂

 5. Почна се…. почна се…. Залози за изхода от протичащата проверка се приемат във форума. Всеки който желание да се пробва, може да направи своите предположения за мащабите на разкритите тъмни далаверки (или далаверища), извършени от прдишното управление на общината! Победителят получава потупване по рамото и формалната титла ” Ивайловградски Нострадамус”. 😀

  1. неинформиран

   предстои и проверка за далаверите в читалище “Пробуда” – хахаха

   1. 1-ви коментар

    тази проверка отдавна мина … явно наистина се доста неинформиран …

 6. Ами аз може ли да попитам като какво точно се подвизаваше Диана Овчарова по времето на предишното управление на общината?И защо чак сега е решила да прави проверки?Тогава сливи ли е имала в устата та си е мълчала?И това е като всяка ГЕРБерска работа,много шум за нищо.

  1. Бай Пенчо

   Ами , през всичките тези години се криеше като лехуса в кабинета си и единственото друго място , където ходеше , беше читалището , защото му беше настоятелка. А там какви ги насътвориха е обществена тайна.
   Гадното е ,че за да оправдае целодневното отделяне на газове и получаването на грешни пари от нейните приятелки от читалището сега ще закрие( затрие ) детския комплекс за да им прехвърли ДК-дейностите , като си мисли ,че ще получи същото! Нищо , че баба Шереметка вече повече от 10 години получава пенсия и заплата , докато много млади стоят без работа !
   А иначе 12 години Овчарова така и не разбра защо стои в общината, но пък “разбра” , че призванието и е да бъде кмет ! Смех .

   1. Уважаеми г-не/ г-жо,
    1. Не е почтително и възпитано да се обръщате към кмета (действащ) на общината, избран от хората по демократичен път с подобни обидни квалификации! Да не говорим,че така обиждате и всички ивайловградчани!
    Не съм от ултрасите нито на ГЕРБ, нито на г-жа Овчарова , но смея да твърдя, че съм родолюбец и обективен гражданин на града. И като такъв виждам, чета и чувам следните факти за управлението на общината :
    1.Твърда, аргументирана позиция относно строеж на бензиностанция в с. Славеево,въпреки яростните атаки на небезизвестен ивайливградски бизнесмен, пословичен със своя интелект и финансова проницателност от най-близкото обкръжение на др. Танев.
    2. Позиция в защита на предприемачите и търговците от Ивайловград,направили подписка в защита на хляба си.Тук няма сини, червени.Тук говорим за гражданско обединение.Браво г-жо Овчарова!!!!
    3.Позиция за прозрачно и законосъобразно управление! След като има процедурни нарушения- обратно!!! Ивайловград гласува за Овчарова за да спрат далаверите в общината- направете го!!!
    4.Позиция,в която прозира стратегия относно инвестиционните политики в общината и градоустройствения план.Браво г-жо кмет!
    и накрая , на всички ни е ясно , че ако бяхме преизбрали Танев, освен бензиностанции, супермаркети , аптеки, фотоволтаични паркове,сигурно и мотели щяха да цъфнат в Славеево, а 20 -те работни места сигурно щяха да са под червен фенер. И всички тези “инвестиции” са свързани с един кръг “харвардски ” бизнесмени.

    1. неинформиран

     тази жена не тава за нищо…

     1. Кажи сега като идете на конгрес с Марокова кой ще остане дежурен в сайта 🙂

    2. МахатмаГанди

     Става дума за предишнете 12 години !
     Доколкото си спомням, г-жа Овчарова тогава не беше кмет , само “призвание”, или ме лъже паметта !?
     Затова може да си спестите поучителния тон и разясненията кое е почтително и кое -не , защото казано от БСП”Герб”-ери звучи абсолютно неадекватно, имайки предвид действията ви до тук!
     А относно “демократичния” избор – може много да се спори…..

 7. Наистина ,че призванието и е да бъде кмет и тя го доказа. Колкото и да е мъчно за някои, тя започна реформите в общината. Сложиха се млади хора с ново мислене Кметските наместници започнаха да работят за неща които от години не са пипани Минете и проверете. Бъдещето ще покаже Успех!!!

  1. МахатмаГанди

   Все едно , че слушам речта на др.Тодор Живков пред 10-я конгрес на профсъюзите !

 8. бензиноколонка

  Ква безиностанция,кви инвестиции,кви пет лева
  Тоя нагъл мошеник Кондака си мисли,че кмет е още Танев и простотиите му ще минават вечно

 9. И защо да в не се строй Славеево.Ся някои ако има страх че,ще избягат клиентелата да зарежда там си е негова работа.Но на хората в тоя край им трябра работа,а тия Притеснилите се за техния бензинец ,че няма кой да зарежда нека и те се постараят да направят бензиностанция направо на ГКПП -то

 10. Аз съм “ЗА” ! Нека се строи бензиностанция и търговски комплекс – да има конкуренция.
  Защото “от конкуренцията печели купувача”.
  Пък и ивайловградските капиталисти малко да се стреснат /ще им се развали рахата/.

  1. А-98 турбо дизел интерколер

   Той капиталиста от Лъжата червеното яре иска да ги прави бензиностациите в славеево да му е още повече рахата

   1. Ти от останалите капиталисти ли си , от тея дето все се пребоядисват за да са “винаги с таз , която е на власт” ,само и само да не спре да ги чука чекмеджето по корема?
    И комар да бръмне , и той ще бъде обявен за причина пак да вдигнете цените.
    Нека да дойде някой малко да намали ценичките та белким малко поизтрезнеете.
    Мен ми е все тая Кондак ли ще е ,Мондак ли ще е , само да продава по-евтино .
    Ама май на тебе ще ти бръкне в г…з…!

    1. ЗА !
     Нека се строят каквито и да са обекти .
     Инвестиция е това и на $ и на работни места демек в хората .

 11. Мондака му е през дядовия за ивайловград и за тебе.
  Да не мислиш че ще свали цените.
  Ще си праска ценички и ще си гледа кефа

  1. Бетониран

   А как ще отидат да купуват от него , да обясниш ?!

  2. Бетониран

   Сигурно има черни очи…..

  3. Мондака ли Кабака ли ,няма да има общо със бензиностанцията която ще се строй,Човека иска си направи магазинче там някъде.

  4. Бетониран

   Явно , говорим за различни неща .

 12. Аз мисля, че Ивайловград има нужда от още конкуренция от към горивата! Цените в цяла България са изкустевено завишени, а в Ивайловград са направо… Нашите горива са със доста голяма ценова разлика спрямо горивата в други градове!
  Ивайловградските търговци били ревнали и събирали подписки, защото ако се построи супермаркет и бензиностанция в село Славеево щял да им замре бизнеса… Ми то и аз искам да ям евтино, но те не мислят за това нали?

  1. A 95H,Дизел,Газ,Хляб,Месо,Ориз и др.

   така си е,пазят си ни нас,клиентелата.Искали да правят Славеево екологично чист район.малиййййй

 13. Празни приказки

  Искам да напиша няколко думи като обръщение към Г-жа кметицата и към “нейните” млади хора. Ще си позволя да говоря директно. Г-жо, основният Ви принцип на работа с хората на Ивайловград е пълната безпринципност. Получих предизборно обещание ЛИЧНО от Вас, че ще получа работа в “новата” структура на общината или в друго учреждение под Вашата шапка. В същото време нещата стоят по съвсем различен начин, и в подкрепа на това ми твърдение мога да дам един простичък пример – в НЧ Пробуда се освобождава служител пенсионер, дотук добре, но НОВИЯТ СЛУЖИТЕЛ също е пенсионер. (нищо лично против човека, но какво стана с гръмките обещания!!!!)
  Благодаря!

  1. До този, дето го е срам да си напише името

   В сила пак влиза старата поговорка “Интереса клати феса”!
   Не мога да коментирам кой какво е обещал и кой какво е изпълнил, но от целия пост ме лъха точно тази мисъл – “обещахте ми парче от баницата, пък сега не ми го давате”. Значи ако “Празни приказки” беше назначен – няма проблем. Но погеже не е и хоп – коментари за “своите” младежи, за предизборни обещания, за пенсионерски рокади.

   пп: и все пак това благодаря накрая ми вдъхва някаква надежда, че вие сте културен и образован човек. Нищо лично, на 4 бири това ми идва на ум.

   Boristraikov

   1. Ами нали все още е читалищен настоятел.
    Маман се грижи се грижи за сроите чеда !
    Особено за тези , които вече се начишкват /може би / от старост , но пак взимат пенсия и заплата !

  2. неинформиран

   Г-жа кметицата дойде с лъжа на власт и с лъжа ще си отиде от нея. И тебе ли те е вързала… Що не я питаш тя какво още прави в Читалището. Пълен конфликт на интереси- общината- т.е тя дава пари на читалището и то какви, а после ги харчи пак тя….

   1. p.s. По-горният пост трябваше да е по-надолу, ама карай – грешка на езика…..

    1. Кондака преди-разпищолил се псевдобабаит.
     Кондака сега- на гол г.з чифте пищови.
     Кондака след- като гладно севернокорейче пред фурна за хляб.

     1. А бе, стига си ни го пробутвал тоз Кондак вече , де !
      Като си толкова влюбен в него – иди ,разберете се, обяснете се , па се вземете най-накрая !
      Така де – нека се женят младите .

 14. Общинска администрация да вземе да си ревизира забранителните знаци дето ги нацвъка по чаршията !
  Няма такава община освен уникалната Ивайловград където е позволено да паркираш по тротоарите а пътното платно да е свободно !
  Някой велик пътен инженер ли сметна че тротоарът издържа автомобили повече от платното ?
  Нали уж беше само за зимният период ?
  Всяка сряда заптиетата пишат фишове все едно са на акорд !
  То поне да влизаха тези глоби в общината !
  Превантивната дейност му е майката а таткото е присъствието .
  Нека има полицейско присъствие ама да регулират и помагат на движението а не като селски гавази да ходят с кочаните .
  След като няма да местите Ивайловград към Славеево къде да паркират гостите от Гърция или да паркират в Славеево и да направят разходка до пазара ? Или поне ул. “Хр. Ботев ” е направете еднопосочна та поне малко место се освободи за паркиране .

  1. Зад сградата на Детския комплекс има доста широк паркинг – безплатен, но досега само няколко пъти май е използван и то от 1 -2 коли.

 15. неинформиран

  Предлагам скоро общинските съветници да поискат ревизия на сключените обществени поръчки от община Ивайловград, ръководена от Стефан Тонев на първо място, нищо че е заместник-кмет- и Диана Овчарова. Не можете да си представите на какви неща ще се натъкнете…

  1. A 95H,Дизел,Газ,Хляб,Месо,Ориз и др.

   всичко се превръща в една голяма СМЕШКА в тва село Ортакьой.

   1. Тц, селото е Гайдахор.

    1. A 95H,Дизел,Газ,Хляб,Месо,Ориз и др.

     Като цяло в община Ив-град имам предвид

     1. Бетониран

      Като цяло, ако спреш да се обаждаш като настинал г..з , ще е най-добре!

 16. Отново твърдя, че дипломата на г-жа Стамболова – кметски наместник в с. Драбишна е фалшива. Цялото село го знае това. Да работиш четвърти мандат с фалшива диплома си е направо рекорд за книгата на Гинес. Незаменим служител! 80

  1. Аз незнам да се изисква някакво образование, било то и основно дори за длъжността кметски наместник.

 17. Спрете се накрая, хора.
  Ще се изпозадушите в зловонието което разнасяте.
  Егати келяпира дето имате за делене

  1. Ако си мислиш, че ще бъдеш чут…

  2. Rocko – кое те бърка в случая ?
   И не само в този случай ами в случаите защото темите са стотици ?
   Защо ли са стотици ? Вероятно са наболели или актуални такива !
   Идеята на всяка една тема е да се чуят различни мнения а мненията са под формата на коментари .
   Ако нямаш мнение по дадена тема просто не коментираш .
   А пък ако нямаш мнение значи не те е…… какво се случва в общината .
   Всички теми са свързани конкретно с общината , никой не пише за арабската пролет , предстоящата война в Иран или събитията в Прага .
   В т.нар. “зловоние” се ражда истината и всеки един достига / някои по трудничко 🙂 / до нея четейки или пишейки .
   Ако щат да се избият с камъни 🙂

   1. Идеята е да се спре злобното плюене. Темата е важна, но коментарите по нея са някакви дребнави заплахи, недоказани обви нения и анонимно плюене на всички страни.

 18. Хм,ако се впрегне зависта и злословието българско да произвежда електроенергия,няма да ни е необходима АЕЦ Белене!Даже ще изнасяме енергия на дъмпингови цени! 🙂

  1. krasiorocknroll – ти не разбра ли че АЕЦ Белене няма да има ?
   И ако искаш да оригиналничиш вместо да говориш по рублажийски да беше написал че завист и зловоние ивайловградско може да замести фотоволтаиците изградени по пътя за манастира 🙂

   1. неинформиран

    А какво ще кажеш за фотоволтаичния парк в района на с.Плевун!!!!

    1. За замисъла на шишмана ли?

    2. Има градация – комунист , терорист , социалист , фотоволтаист 🙂

     1. Търминейтуро

      Това ми хареса ! 😆

 19. A 95H,Дизел,Газ,Хляб,Месо,Ориз и др.

  (Бетониран) нещо се притесняваш от коментари.А?

 20. Бетониран

  Хайде да не занимаваме хората с глупостите си ! И моите не са коментари , ама твоите – па хич !

 21. неинформиран

  АЕЦ “Белене” ще има. Това няма да може да го реши българското правителство, защото всичко не зависи само от него. Тук са замесени много интереси. Не приемайте мнението на Бойко Борисов като чиста монета.

 22. Темата беше “Ревизия в община Ивайловград” а почнахте да обсъждате дали щяло да има АЕЦ “Белене”… Май пак се осрахте ❓

 23. Spored men svilengradchanina da godi si pravi investiciqta nqkade drugade! 15 rabotni mesta mogat i bez nego da se otkiqt !!!!
  Neznam mladite kak sa v I.V.G.D, no ne iskam da misliq za tezi koito za meshdu 40 na gore godini!!!!! i bez rabota

  1. И как по точно могат са се открият 15 работни места в Ивайловград? Знаеш ли от кога е нямало цели 15 работни места(за постоянна заетост) накуп в Ивайловград? И мислиш ли че ивайловграчанина го боли фара, че някъв си свиленграчанин търсел де да си навре парите, от къде да кърти още пари? Никой не го интересува дали свиленграчанин, грък, арабин… ще влага пари… Важното е да се отварят работни места в града. Тука преди изборите се отваряха доста работни места като пътни майстори, градинари(временна заетост естествено)… странно защо баш преди изборите… а после се говореше как безработицата била намалена 😆

   1. Ami spored men , tezi koito imat magazini y barove, mogat da otkriqt mesta stiga da ivat poveche hora.A i ako otkriqt i edin Punk za informacia za tezi koito idvat da ni ragledat mesnosta mogat da se nameriqt mesta!!!

 24. Деси,Деси…….. абе и аз несъм филолог ама ти цепиш мрака с тоя правопис и с тая латиница…..

 25. неинформиран

  Вижте какво открих днес, ровейки се в информационните сайтове за Хасковска област! Какво ли ще излезе за нашите сегашни управници от ГЕРБ и техните т.н. кметски наместници…
  Четете внимателно….
  Депутатът от ГЕРБ Иван Петров прати есемес до премиера Бойко Борисов, в който натопи съперника си – кмета на Димитровград Иво Димов, че е с фалшива диплома, пише вестник “Труд”.

  В 8:44 вчера ГЕРБ-ерът написал съобщение до премиера, в което го информира, че “около Иво Димов назрява скандал с фалшива диплома, получена като депутат”.

  Според Петров твърдението е на бившия кмет на Димитровград и настоящ председател на Общинския съвет Стефан Димитров, който миналата седмица поиска от община Димитровград да му бъдат предоставени дипломите на кмета, неговите заместници и секретаря на кметството, за да бъдат публикувани на сайта на администрацията.
  Пред Haskovo.info тази сутрин Иван Петров потвърди информацията и заяви, че наистина е изпратил такова съобщение до Бойко Борисов.

  “Бях информиран за този скандал и направихме проверка по случая. От Пловдивския университет ни съобщиха, че такова лице с такава диплома не е завършвало висшето учебно заведение”, обяви Петров. Той допълни, че е изпратил есемес до премиера, за да го информира своевременно за назряващия скандал.

  Есемесът до премиера
  “Никога не сме подозирали, че дипломата на Иво Димов е фалшива. Ако знаехме, нямаше да го номинираме за кмет на Димитровград. Постъпката му е наказуема”, допълни депутатът от ГЕРБ.
  “Няма нищо срамно човек да е със средно образование. Можеш да си депутат и кмет с този ценз, но придобиването му по незаконен начин е подсъдно”, допълни Иван Петров.

  Той бе категоричен, че нападките срещу Иво Димов не са свързани с рокадата в областното ръководство на ГЕРБ, където димитровградският кмет измести Иван Петров след местните избори. “Гледам по-философски на тези неща”, коментира депутатът.

  От пресцентъра на община Димитровград потвърдиха, че Иво Димов е завършил спец. “Маркетинг”, степен “бакалавър” в ПУ “Паисий Хилендарски” през 2010 година. От кметството заявиха, че няма да предоставят на Стефан Димитров исканите дипломи, тъй като никой закон не ги задължавал да сторят това. В официалния отговор до председателя на Общински съвет – Димитровград кметът пише: “искрено ви уверявам, че моята диплома и тези на заместниците ми са легитимни”.

  Haskovo.info припомня, че скандалът с дипломата на Иво Димов витае в публичното пространство още от 2009-та година, когато той стана депутат в Народното събрание. Тогава Иво Димов бе избран за член на парламентарната комисията по образование, макар, че бе със средно.

  1. неинформиран

   Представете си какво ще се случи с факта, че повечето назначени в община Ивайловград през последните 2 месеца нямат нужното образование и изискуемия професионален стаж за заеманата длъжност!!!

   1. И к’во викаш 🙂 има “калинки” в общината ли ?
    Дай имената 🙂

    1. неинформиран

     Има, има, при една ревизия всичко ще изкочи. Да започнем с избора на секретар на общината, да продължим с кметския наместник на с.Драбишна, с техтическите сътрудници, назначени като полски пазачи, да продължим с експертите в Дирекцията за общинската собственост и европроектите, на която гласят за шеф Кръстьо Д,елииванов, да преминем към озеленителите и шофьора на автовишката и т.н.

     1. Викаш да вземем и Къчо да окепазим така ли 🙂
      А за това какво ще кажеш http://www.vsekiden.com/116848/zorka-parvanova-vdigna-luksozen-hotel/ вие дремете тука на Ивайловград ……………… само едно соларно паркче за 3 мандата а Зорка само за 2 🙂

     2. Бай Пенчо

      Новото реалити-шоу “По-тъпият печели” , провеждано от половин година насам в община Ивайловград !

     3. Не съм фен на Къчо ама по добре се представил в конкурса .
      Нали се сещаш на кой викат Тъпанара ? Той по подготвен ли беше като зам . кмет ?
      Някой да е обсъждал компетентността на досегашни служители ? Не се сещам !
      Та хайде да спрем с поименното оплюване .

 26. Стана ясно че от т.нар. “ревизия” на общината нищо няма да излезе .
  Админ , що не направиш един “таг” местна политика .
  С например управляващи – ГЕРБ .
  Подкрепящи – Коалиция за Ивайловград .
  Опозиция – Общинска левица .
  Традиционализъм – ДПС .
  Други “политически” субекти познати от МИ 2011 .
  Нищо конструктивно няма например от Общинска левица досега – само плюнки . Дай възможност ако са или поне имат желанието да бъдат такива да предлагат разумни решения на проблеми в общината .
  Нека Коалиция за Ивайловград да може да отговори защо Тонев е толкова сатанизиран .
  Нека ГЕРБ бъдат така добри да дават обосновка за решенията си и кадрови и идейни .
  ДПС да не ми се явяват само от избор на избор ами да поканят и управляващите на Шекер Байрям .
  “Другите” да заявят имат ли политически аспирации за следващи МИ .

 27. Евалата jb ! Много добре го каза! И за ДПС-то е правилно казано. Те ГЕРБ и джамия им построиха, а те и еднил локум не предложиха! Колкото до ревизията, тепърва ще видим какво ще излезе!

 28. Защо не съм гласувал в анкетата .
  Не мога да гласувам с “не ми пука” , защото все още ми “пука” та даже ще се “пукна” от невроза 😀
  “не , не искам” – би трябвало да няма такива хора , въпреки че аз съм за там .
  “твърдо ДА” – ако взема да лайкна тука ще съм от масовката които хем знаят че отговор няма да получат хем еййй така от солидарност да са гласували 😀
  Та вкарвам моят отговор “сикиме”
  бичслап – peace 😀

 29. nikolai tak6arov nazna4en v ob6tinata kato paza4 na karierite o6te mu dadoha slujbata i polu4i pavia si ro6vet aldi A4 ot stoian gramatikov za goni karierite da ne rabotiat ta toi dasi prodava kamanite dori nikolai hodi s mutri po karierite da pla6i horata kade e sega tonev nali obe6tava6e 4e niama da zka4a karierite .saden kanaldjia na rabota v ob6tina ivailovgrad :

 30. ми аз от кога приказвам, ама кой да ме чуе!!!

 31. Стоян Граматиков да си гледа либето- Софийката- и да не пречи на обикновените хора от общината ни да си вадят хляба…

 32. Този нашият /вашият/ американизиран АДМИН 😀 намерил кога да се роди !
  Не стига че на САЩ ще отбелезвам денят ами и за АДМИНа трябва да мисля 😀
  Вместо да се роди в месеците след ноември та да е спорно вино и пръжки с лук 😀 сега трябва с бира да се наливам 🙂
  Въпреки всичко – бъди здрав АДМИН

 33. Abe niakoi po informiran da mi kaje koi e kmeta na Ivaylovgrad Daniel Hadjiev ili Zlatil Hadjiev za Diana znaem 4e e zam.kmet.

  1. Кметът на община Ивайловград за настоящия момент е Даниел Хаджиев. Парата прави борбата- не знаете ли. Заниел Хаджиев уж е сържавен служител в Държавун архив- София, но негови и свързани с него фирми строят сетски градини в София и ремонтират училища, детски градити, улици и т.н. в Ивайловград. поставяме поръчение на Админа да разучи настоящото положение..

   1. Нарочно ли пишеш толкова неграмтно???

    1. Хаха, и аз съм изял една буква…

     1. redman ти си като бяла лястовица с една правописна грешка 😀
      Само виж тук цитат “Сладкопойната Бяла река отново омайваше със самодивската си песен, гората приласкаваше с майчина нежност, а спомените препускаха в умовете на всички като необяздени жребци. ”
      Браво брависимо на “сладкопойната” общинска служителка “омаена” от “самодивски” песни в “нежната” гора ведно с препускащите в главата и “необяздени” мустанги 😀
      Велико а ?!

   2. “Велико “преписване е паднало с прсто физично заместване на думички – лесен начин за “шашкане на навалицата”!
    А въщност – ние си се знаем……..

    1. …..вСъщност…( май съм поизгладнял)

     1. прсто § въщност ти си втората бяла лястовица 😀
      В случая просто правя семантично морфологичен с леки фонетични нюанси анализ относно начинът на мислене на въпросният super user сътворил поредната рядка находка в общинско медийно пространство .
      Сладкопойната Бяла река няма течаща вода от поне 1 месец та ромоленето ….. ?
      Самодивската си песен тц тц тц последно Самодивите в Бяла река ли живеят или в гората ?
      Нежност и гора ? Да беше написала „дествена” / като в една друга общинска медия / бих го приел .
      Тупортията в главата на „матадорката” не е от погълнат алкохол или цигански оркестър предната нощ ами е породена от жребци ! Ама не някакви си обикновени ами необяздени !

 34. Admin ?!
  Игнорирането на определени коментари в които няма обидни персонални квалификации а само факти от революционер те превръща в предател !
  Държането ти като Димитър Общи или поп Кръстьо изобщо не помага на ивайловградчани
  а вреди дори и на „поръчителите” ти от общината !
  Вместо да ми се изкаже служебна благодарност пред строя и въпросните „поръчители” да си посипят главите с пепел … ще ме накарат да ги метна в казана с катран и да ги овъргалям в перушина барабар с теб !

 35. мда, забеляза се

 36. За всяко нещо си има причина 💡 Не мисля да обяснявам тук, но ако някой го интересува, често съм в Ивайловград :mhihi: на по бира много обяснявам :mhihi:

  1. На 11 август се отивам до село. Ако искаш да обясняваш на по бира там съм до 16 (четвъртък). Само избери по-прохладно място и да видим кой колко може да обяснява и да носи на бирица 😆

 37. ВТОРО ЗАСЕДАНИЕ НА КОМИСИЯТА, КОЯТО РАЗГЛЕЖДА ОФЕРТИТЕ ЗА РЕМОНТ НА ПЪТИЩАТА В ИВАЙЛОВГРАД
  На изпълнителя ще бъде възложена работата по ремонт и поддържане на пътната настилка на 4 пътни участъка. Пътят Ивайловград, Драбишна, Славеево ……… как така Славеево да питам !?
  Струва ми се пак пишете и зяпате тавана !

  1. Славеево е с приоритет, нъл и мойто къще е там 😀

  1. Можеше да дадеш препратка и към някоя песен , например !……

   1. Унуфри, смени си машинката – препратката си работи.

    1. Извинявай , помислих , че си ме разбрал……

     1. бавно загрявам – милиционер съм 😀

     2. Наистина бавно – почти 11 дена !

  2. Тематично трябваше да е предложението 😀
   http://www.vbox7.com/play:92f454e7&al=2&vid=1485288

   1. Абсолютно точно !!!

 38. Махайте се от този град и си отидете там след като се махнат тези поколение на власт, единият взе милиони и направи какво ли не, другият казал, че ще му търси отговорност и накрая….

  А за тази “Коалиция за Ивайловград”-май и тя е въздух под налягане.

  С няколко думи Ивайловград има бъдеще, но не сега и не с такива хора, които бяха и са на власт .

 39. Абе, в крайна сметка, какво стана с тази ревизия? Има ли изобщо изгледи да се разбере нещо от поетата инициатива?

 40. Това заглавно заглавие вече не е актуално, нали има резултати от проверката?

  1. Къде са 🙄 Дай да ги видим и ние :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.