Ивайловград.com

Това е блог за град Ивайловград. В него ще публикуваме интересни неща и новини от Ивайловград. За всеки, който желае, има форум, в който може да публикува нещо интересно и то да бъде поместено на сайта. Има и галерия, която няма почти никакви ограничения, т.е. може да качвате колкото поискате снимки. Нядяваме се сайта да бъде полезен за всички. Ако не за друго, то поне за ивайловградчаните, които са далеч от родния край и той поне малко им липсва.

Общи условия за ползване на сайта ivailovgrad.com – всеки потребител е длъжен да се запознае с тях преди да използва сайта!

42 thoughts on “Ивайловград.com”

 1. Браво Митко!
  Поздравявам те за поетата инициатива.
  Знам, че ти си виртуоз в областта на компютрите. Идеята ти за този сайт е прекрасна. Дерзай и го подържай добре.Пожелавам здраве и успехи на теб и екипа ти !
  С уважение : Зл.Долапчиева

  Reply
 2. Браво за сайта, наистина е много приятен. Успех 🙂

  Reply
 3. Браво за сайта. Има нужда от него. Наистина още сте проходилки, но има време да го развивате и обновявате. Под проходилки имам предвид не вашите умения, а това, черегнатите хора са все още малко, а и не пращи от мнения. Въпреки всичко – добри сте.

  Reply
 4. Ако позволите една забележка.Нека всяка информация да бъде подписвана от автора и:)Успех!

  Reply
 5. Приветствам младите хора, решили да правят сайт, но моля не с “COPI” и “PASTE”.
  Или поне от къде и от кого е копирано и поставено в сайта ivailovgrad.com.

  Reply
 6. Постовете са редактирани до колкото е възможно. Все пак трудно се намира информация за това, което става в Ивайловград, особено когато не си там. А дали ще поставяме линк ще бъде обсъдено с екипа 🙂
  Само не знам какъв е проблема същата информация да я има и на друг сайт, след като е променена и програмите за Copyright не ги хващат като дублирана информация.
  Единственото, което може да обещаем е да се погрижим всички постове дабъдат с променено съдържание, което е практиката в Интернет.
  В този случай имаме пълното право даги публикуваме.

  P.S. Не разбирам какъв е проблема повече хора да научават новините от Ивайловград

  Reply
 7. Сайта е не е толкова лош. Ама трябва да се поизпипа. Иначе идеята е добра. Аз преди влизах в сайта на кабелната ама тия са пълни боклуци в пълния смисъл на думата. Цензура, забрана за БТК потребители да влизат, трият профили на потребители без обяснение. Дано тук да е по-добре.
  Поздрави
  Иван

  Reply
 8. Айде честит рожден ден на админа!!!!
  Да си жив и здрав, красив, щастлив hahahahahahahahahhahahahahahaha

  Reply
 9. Ама радиото сте го измислили 1 път !!! hahahahahahahahhahah искам поздрав за мене!!!!

  Reply
 10. сайта е добър.да….
  но малко подреждане и поизпипване няма да му навреди.
  успех

  Reply
 11. Чета си го редовно. Много харесвам този район. Браво и успех!
  Бойко Станкушев

  Reply
 12. Извинение до анонимен на Ивайловград.com относно “Гимназията в Ивайловград все още е пред срутване”
  Извинявам се за постинга ми за училището в Ивайловград, някои хора пият, други пушат за да понесат реалността, мен ме избива на писане, че и писане с тежкопоносима ирония на крачка от псувните. Мислех, си че е възможно да се откажа от тоя навик, ама тцъ. Постинга/статията наистина не е сериозен, но гледал ли си Стивън Колбер?

  Reply
 13. Понякога в сутрешните часове не мога да отворя вашият саит. Както забелязвате навярно, опитвам от чужбина. Гугълът ме редиректва към ivaylovgrad и н ф о . Проверка в WhoIs пък показва,че ivaylovgrad к о м e собственост на Елком 63 ( кабелната) 😕

  Къде е причината ? 🙁

  Reply
  • Нещо не разбирам, каква точно е целта на този коментар ❓ Може би евтин PR ❓ Или може би не правите разлика между двете букви “y” и “i” ❓

   Reply
   • Моя грешка 🙂 Извинявам се!

    Nе съм забелязал различният spelling.

    Поздравления за добрият сайт 🙂

    Reply
     • Преди дни ме натисна носталгия. В Гугъл търсих ivaylovgrad и ми даде 2 сайта – на общината и кабелната. Някак си попаднах и на тоз, не помня как точно.И все имах трудности докато го намеря пак. Сега разбрах, че е било заради една буква 🙂

      Мерси , дет’ са вика по нашенски 🙂

 14. Първия етаж на пощата в Ивайловград изгоря.Не бях виждала такива кълбета дим до сега…Някой знае ли какво е предизвикало пожара?

  Reply
 15. Здравей Администраторе !!! Вземи да корегираш малко това регистриране в сайта – направи го тъй че след като някой се е регистрилал веднъж със едно име ,да не може да си го сменя постоянно – че то какво стана , някой си водят монолози /един човек регистриран под няколко имена, си задава и отговаря сам на въпросите /… Тези дето си говорят/разговарят/ сами ги знаем какви са ,ама ще вземат и нас да помислят за луди че ги четем…. 🙂 ❗ ..И то бива , бива анонимност ,ама толкоз чак …. да те страх да си напишеш името…цццц…. за какво е тази свобода на словото ….ДВУЛИЧНИЦИ такива / е има и изключения// …!!!!!…Време е да си свалите маските и да си казвате каквото имате в очите на хората…. 👿 😈

  Reply
  • Здрасти,
   Вярно, всеки си пише каквото му падне и повечето прекаляват. Вярно, че се сеят обиди и т.н. Ама не мога накарам хората да си пишат истинските имена. Няма такъв сайт в Интернет. Дори във Фейсбук можеш без проблем да си направиш фалшива регистрация. Примери колко искаш. Няма как да се спре анонимността в Интернет. Няма как да се спре свободата в Интернет. В противен случай той няма да е това, което е! Все едно като си регистрираш електронна поща, някой да ти поиска акт за раждане и копие от лична карта 😯 😯 😯

   От друга страна, като са анонимни, хората не се страхуват да казват това, което мислят. Нещо като In Internet veritas :mhihi:

   Reply
  • Знаеш ли колко регистрации може да си направи един потребител? Много ❗ Какво ще се постигне с това нерегистрирани потребители да не могат да пишат ❓ Почти нищо ❗ Виж ако се изписва ип-то в коментара може и да има някакъв, но пак малък ефект 🙄 Абе някой беше казал… Вятъра и тъпака не можеш ги спреш :mhihi:

   Reply
   • Е като се изписва IP-то какво? На много от хората IP-тата са динамични(Булсат, ВивакоН, MTel и т.н.). Т.е. днеска е твое, а след седмица е мое това IP. И какво правим тогава? Ако сложа да се изписват IP-тата най-много да че получи така, невинни хора да бъдат набедени ❗

    Отделно всеки може да пише от друго IP без да разбира каквото и да било от Информационни Технологии :mhihi:

    Reply
 16. Интересно, как ли по другите сайтове влизам с име и парола? И там има потребители с динамични адреси, но пак са с парола за достъп. За това като пусне мнение излиза ника му.
  Всеки може да си направи няколко регистрации, но едва ли има толкова много луди в Ивайловград. Не съм толкова намътре в технологиите, но знам, че не можеш (или е много трудно) да баннеш потребител с динамичен адрес. Ако желаеш мога да помоля за помощ кодера на сайта, в който влизам най-често. Предполагам, че няма да откаже.

  Reply
  • Защо си мислите, че нямам достатъчно познания по темата? А защо си мислите, че някой си кодер/администратор/уебмастър има повече познания от мен по Комуникации и Информационни Технологии ❓ Сайта е такъв, какъвто е! Освен това е направен набързо в свободните минути, които ми остават :mhihi: Единственото, което ще направя, когато имам време е да го оптимизирам така, че да е по-лесен за използване и по-полезен на ивайловградчани! Ама това ако ми остане време ❗ Не смятам да го правя по-сложен, просто защото не съм привърженик на тия неща.

   Да вметна, сайта поддържа регистрация, но просто не съм сложил интерфейс/бутони/полета към нея. Също така сайта има възможност да ограничи писането на коментари само от регистрирани потребители! За да го активирам ми трябват около 1-2 минути, като в това време включвам това, да си пусна едно кафе на Saeco-то :mhihi: Ама не смятам да го правя :mhihi:

   Reply
   • Админе затова съм писъл, че най-вероятно ще има малка ползва от исписването на ип-то 🙄

    Boristraikov
    “Всеки може да си направи няколко регистрации, но едва ли има толкова много луди в Ивайловград ”

    Ама моля ти са :mrgreen: Ти съмняваш ли се все още в това? :mhihi:

    Reply
    • Boristraikov – ……. но знам, че не можеш (или е много трудно) да баннеш потребител с динамичен адрес .
     Мен например са ме баннали от всички сайтове 8) и само тук ме търпят 🙂

     Reply
     • Продължавай в същия дух и може да получиш обаждане от доставчика 😆

     • TiL все съм си мислил че с теб можем да спретнем добър екип 🙂 ама нямам връзка с “доставчика” но пък “злите езици” говорят че имал хубаво вино в артък 😀
      Бях офертирал “онези” другарите ама цък – отговор нямаааа 😳
      jb
      April 27, 2012 • 9:53 am
      Отговорът ми не е нищо повече от едно копи пейст .
      За другата медия очаквам от Вас конкретни ценови предложения . Предупреждавам че не приемам рубли
      Между другото обикновено пия Блау Бургундер с черен хайвер ако решиш да ме вербуваш . Няма нужда от идеологически атаки робувам на монетаризмът по възможност в $
      Нека офертирането бъде от млада социалистка около 20 г. и за да съм пределно ясен не 20-ти набор
      Предлагам срещата да се състои в подножието на Бузлуджа – лозето на Янко Сакъзов в най източната му страна под ореха :).
      ЖСМ за връзка 0969696969

 17. Ей хора, спрете се :mhihi: Сега прегледах някой обикновени сайтове и голяма част от коментарите бяха наспамени с линкове за порно сайтове, линкове с вируси, псувни и нецензорни изрази. Прегледах и някой големи сайтове с регистрации!!!! Пълно е с нападки и псувни. Всеки втори коментар е безсмислен и т.н. Явно тук не е толкова зле, дори напротив :mhihi:

  Ето ви за пример последните три коментара от една новина в news.bg, където може да се пише само след регистрация:

  11.Чеп за Тиквата | 17.05.2012 12:08
  Да се ядосват ГЕЙрперастите
  ха-ха-ха-ха
  Могат да се утешат с некой по-голЕм чеп нееднократно !
  ах-ха-ха-ха

  10.izotzadze | 17.05.2012 12:00
  Путлер, Лара
  тръгвайте, дайте пример

  9.MrSedefchoff | 17.05.2012 11:59
  А, кой се ядосва, ве, другари! Те в Брюксел да се ядосват! Аз се ядосвам само, че Миньоро е толкова назад в класирането!
  Ама така е, като БФС е мафия!
  Чеп за София!

  Reply
 18. Е, добре, сайта си е твой и ти си решаваш какво да търпиш като писания в него. След като искаш в него да има псувни и сексуални подмятания кой съм аз, че да те спирам…

  Reply
  • Без да се засягаш, но пак пишеш глупости. Каквото и да направиш не можеш да спреш писането на глупостите, заплахите… Ако сайта изисква регистрация та кво? Мога да ползвам прокси, мога да ползвам тор… знаеш ли колко регистрации ще си направя и пак няма да можеш да ми хванеш спатиите 🙂 В крайна сметка админа може да трие мненията, да банва потербителите(пак не е много надеждно) но за това нещо ще трябва да е 24/7 онлайн. Или па да се добави някакъв скрипт който да следи за псувни/обиди, но па като знам как сработват подобни кодове… ще има доста грешно отчетени мнения 😀 Ако се чувстваш засегнат подаваш жалба, МВР установяват извършителя на обидата/заплахата (може да е лесно може и да е много трудно) и се съдите 💡 Май ще ти е по-изгодно да “убиеш тъпака с мълчание” 😆 Човека е направил сайта с добри намерения, плаща му разходите, но не може да е прекалено хубаво и винаги се намира някой, който да се изсере на метеното 😡 За да няма подобни работи или трябва да няма сайт или па мисленето ни да се промени тотално :mrgreen:

   Reply
   • Най-лошото е, че ако направя така, ще ми спамят освен коментарите и регистрациите в сайта. И ще трябва и тях да ги мисля :mhihi: Колкото много време имам, направо ще стане мазало :mhihi:

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.