Хотели в Ивайловград

Тук ще намерите информация за хотелите в Ивайловград. Опитали сме се да съберем контакти и т.н. на всеки от хотел в Ивайловград, за да улесним максималко туристите

———————————————————-   Хотел Армира***  ———————————————————-

хотел армира ивайловград, хотел в ивайловград, хотел, ивайловград
Хотел Армира Ивайловград

Хотел Армира е най-новият хотел в Ивайловград. Той е разположен в старата част на Ивайловград, в близост до защитената местност “Дупката”, която е предпочитано място за разходки и почивка от гостите на града. По време на своя престой в Ивайловград може да се насладите на красивата природа, боровата гора и гледката, която се открива над града.

хотел армира ивайловград, хотели в ивайловград, хотел, ивайловград
Ресторант Хасиенда
Хотел Армира е част от хотелския комплекс, който включва хотел Бор и ресторат Хасиенда. В Хасиендата, както е познат ресторанта може да се насладите на уютна атмосфера и добро обслужване. В него може да опитате и бели и червени вина на местните винарски изби.

За контакти: Адрес: ул”Бор”№2
Телефони: +359 888 581139 / +359 889 735164  +359 3661 8046  Fax: +359 3661 6511

E-mail: bor_hasienda@abv.bg   website на хотела: https://hotelarmira.info/

———————————————————- Хотел Луксор***  ———————————————————-

hotel-v-ivaylovgrad-luxor-2Ние сме запазената марка в Източните Родопи за приятно преживяване, наслада от живота и нови приключения, съставени от специална селекция на природа, история и гостоприемство. Удоволствието от живота – от римски времена досега е нашето мото за пълноценната почивка на гостите ни. Предлагаме уютна обстановка, отлично обслужване, местна кухня, релаксиращи процедури и нови активни предизвикателства.

Хотелът е разположен на 5 км от гръцката граница и на 135 км. от брега на Егейско море при Александруполис. Предлагаме хотелско настаняване в стандартни и делукс стаи и апартаменти, басейн с бар, ресторант за събития и тържества с местни кулинарни изкушения, спа и фитнес център, салон за красота, място за семинари и обучения, удобства за деца със зала за игри и забавления, удобен паркинг и безжичен интернет на територията на комплекса.

Телефон на рецепция на хотела: +359 876 995472 Резервации за групи: +359 887 215958

Ресторант на хотела: +359 876 995472

Е-mail: luxor.complex@gmail.com luxor_complex@abv.bg website на хотела: https://luxor-complex.com/

———————————————————- Хотел Тракия **  ———————————————————-

Хотел “Тракия” е разположен в центъра на Ивайловград. В него ще намерите съчетание на уют, комфорт и всички необходими съвременни удобства. Хотелът е разположен непосредствено до автогара, супермаркет, аптека,  пощенски клон и редица заведения.hotel-v-ivaylovgrad-trakiq-2

Удобното разположение на хотел Тракия в Ивайловград позволява на гостите му да разгледат повечето от забележителности на града. На своите гости хотелът предлага  35 легла, собствен паркинг, ресторант и фитнес зала. Стаите в хотела са обзаведени с телевизор, кабелна телевизия, санитарен възел (баня, тоалетна), локално отопление. За удобство на своите гости, хотел Тракия осигурява с безжична връзка към Интернет и климатизация.

За контакти и резерваци в хотел Тракия:  Ивайловград  ул. Капитан Петко Войвода 23

Телефони: +359 0889 892296 +359 0888 134237 +359 0888 134239 +359 03661 65 47

E-mail: huliana1977@abv.bg   website на хотела: https://www.trakiahotel.com/

——————————————— Хотел Св. Св. Константин и Елена** ———————————————

hotel-v-ivaylovgrad-sv-sv-konstantin-i-elena-2Хотел Св. Св. Константин и Елена е разположен в квартал „Дружба” в Ивайловград. Той е един от най-новите хотели в града и е разположен в местност, съчетаваща свеж планински въздух с красива панорамна гледка, от която може да се насладите Ивайловград и близките Гърция и Турция.

Хотел Св. Св. Константин и Елена включва уюта на модерен бизнес хотел и прекрасното място за отдих и почивка, предоставящ топлина и уют. Хотелът разполага с паркинг за гостите и осигурява безплатен транспорт от автогарата в Ивайловград. Ресторантът на хотела работи целогодишно за своите гости, като в офертите са включени различни пакети, вариетета, галавечери и т.н.

Телефони на рецепция в хотела: +359 888 128086  +359 888 128083
E-mail: info@hotel-ivaylovgrad.com    website на хотела: https://hotel-ivaylovgrad.com/

———————————————————- Хотел Бор**  ———————————————————-

Хотел Бор е вторият от в комплекса. Той е разположен в непосредствена близост до хотел Армира, като предлага уютна атмосфера на атрактивни цени.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.