Пътуване към Ивайловград и КАТ

ивайловград, КАТ, ivailovgradМного хора като мен пътуват честно от и към Ивайловград. И точно за тези пътуващите ще е полезна следната информация. От скоро и по нашите места КАТ са се оборудвали с Мобилни радари с камери. Е не точно в Ивайловград, но в райните на Хаско и Кърджали, а по пътя към Харманли. Кой знае може и към Свиленград да почнат да използват скоро.

Та значи какво представляват тези мобилни радари. Най-общо това е някаква невзрачна колица, караща си или спряла някъде по главните пътища. Особено около местата извън града с ограничения на скоростта. Примерно са засечени въпросните катаджии, да дебнат точно след Хасково в посока Харманли на 5-ти километър. Това е на завоя където има паркинг за тирове. Също така по пътя към Кърджали вече има много случаи на изгорели шофьори. Така че внимавайте. Вече не може да сте сигурни къде и кога ще ви засече радара. Така че най-добре спазвайте ограниченията, освен ако не искате да получите честитка от КАТ за празниците.

Хайде и лек път към Ивайловград идната седмица. То е ясно че няма да е много лек особено ако завали, а и като се имат предвид дупките преди Дъбовец, ама…..

1 thought on “Пътуване към Ивайловград и КАТ”

  1. А бе какво да кажа. Полиция като полиция. Тя е затова да си върши работата. А че има пияни говеда тя сама ще реши какво да ги прави. Има достойни полицаи те си знаят работата

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.