Сокол чешма

ивайловград, ivailovgradОт скоро района около Сокол чешма е почистен, беседката оправена. Има си пак сокол, както едно време. Станало е доста хубаво. По чисто е. Има и втора беседка. Има си дори и тоалетна. Да. И аз се очудих като я видях, но в следващия момент осъзнах, че за жените ще е доста удобно.

Добре са го направили хората. Хубаво е да има къде да спреш да си починеш. Само едно не ми хареса. Боклуците, които всички ние сме изхвърлили. Ужасно грозно е. Как да спреш да починеш като виждаш всичките тия боклуци. И те са от нас. Не са от някой друг. Не мога да разбера каква е тая неопреодолима нужда да си изхвърлиш боклука точно там. Все едно ще ти тежи в колата ако го вземеш с теб до града и го изхвърлиш където трябва. И няма ли да ти е гадно следващия пък като минеш от там на път за Ивайловград и спреш да си починеш и да пийнеш глъдка вода и видиш всичката тая мизерия. Хмм. Дано някой се замисли. Друго ако не може поне като видите някой ваш познат да изхвърля нещо му направете забележка. Не е толкова сложно. Аз примерно редовно го правя. И да ви кажа действа. Е ако човека е уникално прост и без никакво възпитание нищо не помага, но все пак си струва да опитваме!!!

bokluk_sokol_cheshmasokol_cheshma_2sokol_cheshma_toaletna_2sokol_cheshma_besedka_4sokol_cheshma_besedka_3sokol_cheshma_toaletnasokol_cheshma_besedka_2sokol_cheshmasokol_cheshma_3sokol_cheshma_besedka

2 thoughts on “Сокол чешма”

  1. Добре е направено.Може да спреш за да си отпочинеш,облекчиш и дори да погълнеш една
    студена БИРА през летните жеги.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.