Ивайловград и крокодилите !?!

Сега сигурно ще си помислите за някой грозни момичета дето говорят много глупости и не са много умни. Като се замисля и аз за това бих си помислил. Да ама не. Историята е съвсем друга. Но преди да ви я разкажа един бърз виц за да добиете представа за какво ви говоря:

Един мъж вървял по улицата и хвърлял навсякъде пясък. Един полицай го видял и го питал:

– Обясни ми защо хвърляш пясък или те глобявам?

– Как защо, против крокодили!

– Ами, че то в нашия град няма крокодили!?!

– Ами естествено, че няма. Т’ва щот’ хвърлям пясък!

Та горе-долу такава е и нашата история. Тръгнахме ние да се прибираме от Ивайловград след празниците в Неделя. Както сами се досещате за два дни беше навалял доста сняг. Тръгнахме по обяд. Не валеше. Времето не беше много лошо и все си мислех че ще се пътува горе-долу добре. Е да ама не. Пътя беше в уникално скапано състояние. Е не през цялото време. Но поне що се отнася до тая част, която е отговорност на Ивайловградското Пътно беше страшно зле. Не стига, че не беше добре почистено ами и нямаше грам пясък по пътя. Ама хич. И както си карах взех да псувам и да се питам на глас защо по пътя няма пясък. Тогава дойде и отговора от брат ми:

– Знаеш ли защо няма пясък ?

Викам – Не, защо !?!?!

– Защото няма крокодили.

Кой луд ще вземе да ти хвърля пясък като няма крокодили !!! Та така. Да не са луди тия от общината и от пътното в дните след празниците да опесачат пътя, при условие, че кьорав крокодил не съм видял в Ивайловград. Иначе си купих винетка, платих си данъка, прегледа, застраховките и т.н. Няма проблем !!!!!!!!!

Иначе ето снимки да се порадвате, а също и към Дъбовец и Света Марина, да видят, че не мрънкам просто ей така:

Пътя към Ивайловград:

Значи някъде можело, или просто към Дъбовец и нататък има крокодили:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.