Ремонт на читалището в Ивайловград

Ремонта на читалището в Ивайловград е към своя край. От това, което се вижда е станало доста хубаво. Поне този ремонт да мине добре. За разлика от ремонта на площада. който е незавършен и и според мен не както трябва. Имахе ми хубав мраморен площад, с който се гордеехме, а сега след “ремонта” малко странен ми изглежда.

А колкото до обновеното читалище, разбрах че откриването ще бъде по време на празниците празника на Ивайловград, когато всички ще можем да видим какво са направили. Като цяло то е претърпяло цялостен ремонт. От фасадата и дограмата, до сцената в голямата и малката зала.

Предмет на обществената поръчката за ремонт на читалището в Ивайловград е било следното:

“Извършване на СМР по ремонт на помещения, фоайета, зали, общи части и вертикална планировка – централна сграда на читалището в град Ивайловград, като: подмяна на дограма, изкърпване на вътрешна мазилка, циклене на под, бояджийски работи, ремонт на дюшеме, подмяна на ел. инсталация и др.”

Изглежда хората са си свършили добре работата. Дано и качеството да е добро за да се запази читалището в Ивайловград.

5 thoughts on “Ремонт на читалището в Ивайловград”

 1. Ами да. Площада в Ивайловград е доста по-зле от преди. Беше много по-хубав дори и неремонтиран. Сега след този “ремонт”, ако може да се нарече така ми е странен. Не ми харесава

  Reply
 2. Ел.инсталацията не е подменена нацяло:(Няма да коментирам повече защото съм работил там и не искам да създавам проблеми!Все пак нещо е направено.

  Reply
 3. Май готино е станало читалището в Ивайловград. А какво казваш за ел. инсталацията. И за ненаправените неща. Я обяни??

  Reply
 4. Ами те да вземат да ремонтират и нещо друго в Ивайловград. Пък за площада вярно какво направиха 🙁

  Reply
 5. Малко са сигурните и доказани начини човек
  да изкрава пари от вкъщи по интернет.
  Но все пак има няколко световни сайта, които предлагат подобно
  нещо. Един от тях е UpWork (бившия oDesk).
  Написа сме няколко статии по темата, които се надяваме да ви бъдат от полза.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.