Internet Explorer и ивайловград.com

Оказа се че с някой версии на Internet Explorer на Майкрософт, сайтът на Ивайловград не изглежда както трябва. Примерно с версия 6.0.29.ала.бала… (много са цифрите, представете си версиите колко са и пачовете за тях) сайта изглежда странно. Явно тези версии на браузъра на Майкрософт имат проблеми с интерпретирането на дизайна. Засега единственото, което мога да ви прегложа е или да си обновите “великия” Internet Explorer или да ползвате примерно Firefox.

За ползващите Firefox. Новите версии имат проблеми с други сайтове и забиват за най-малкото. Има още един интересен вариант, който аз ползвам напоследък. Това е браузъра на google Chrome. Може да пробвате и него.

Междувременно ще се опитам да сменя дизайна на сайта
ивайловград.com, но преди да го пусна ще го валидирам и след това ще го тествам с всички по-използвани браузъри и да се надяваме, че с него няма да има проблеми.

4 thoughts on “Internet Explorer и ивайловград.com”

  1. Аз отдавна вече съм забравил за Internet Explorer и Windows Explorer. За Web browser например ползвам прадимно Firefox (но без add-ons по-добре не го ползвайте, просто няма смисъл), другите изчистени варианти които ползвам когато имам проблем с Firefox (което се случва много рядко със сайтове които са направени специално за Internet Explorer, каквато беше и data.bg в самото начало на пускането му, ако си спомняте) са Safari (на Apple) и Chrome (на Google). И двата са много добри и имат своя чар.

    Reply
  2. Ами то сега трябва да го отваря горе-долу добре понеже промених дизайна. И пак с различните версии на Internet експлорер има разлики леки в изгледа на сайта. Мразя го тоя експлорер малоумен. Каквото и да направя все го показва леко различно. А ако трябва да го направя да изглежда еднакво навсякъде никога няма да успея, че те тия браузъри постоянно ги сменят 🙁

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.