Момиче от Ивайловград в Мис България

В Мис България 2009 взе участие момиче от Ивайловград. Това беше дванадесетокласничката Цветелина Катранджиева. В конкурса тя не можа да стигне до десетте избрани, но важното е самото участие.

А иначе самия конкурс беше спечелен от Антония Петрова от Перник. Честно казано се очакваше да не спечели най-красивата кандидатка, но чак пък тази. Въпреки че не се учудвам. Ясно е, че конкурса се печели не от най-красивата, а от тази, за която някой плати! Само не мога да разбера как има хора, които все още се заблуждават и пращат СМС-и за подобни конкурси и игри и т.н. Ако мога да перифразирам Димитър Попов ще кажа “За бога братя, не се набутвайте”!!! Със сигурност печелещия не се решава от гласовете от смс-ите и със сигурност собствениците на наградите се знаят от преди това!!!

А дали хората са гласували за нея. Прегледах набързо коментарите по форумите и блоговете и трябва да ви кажа, че всички мнения са, че новата мис България не трябваше да е силиконовата перничанка. Правете си извода дали някой е пратил СМС за нея. Освен това седмица преди да приключи конкурса из пресата писаха, че е нагласен и тя ще спечели. Вие си правете изводите и решавайте дали да дадете парите си изкарани с труд на разни мошеници.

И накрая да коментирам репликата на Мис България “Все пак имам две висшета”. Ами честно казано никой интелигентен човек няма да каже подобни нещо и да парадира с висшето си образование. Само заради тази релика бих и взел короната. Ама то в България простотията е на мода!!!

16 thoughts on “Момиче от Ивайловград в Мис България”

 1. На ВИСШУ ли ще се обиждаме! :))))) Подкрепям всичко, което си казал. Наистина и аз не ги разбирам хората които гласуват и пращат СМС-и. А и мога да предположа, че на хората вече им е дошъл акъла и не гласуват и примерно 40% гласове се равняват на 7 СМС-а. 🙂

  Reply
 2. Не знам дали видя тая пернишката коза с многуту диплуми как Милен Цветков я изгони от студиото 😉 Ама тя е умна. Даже за да го докаже щяла да донесе дипломите си. Ххахахахаха. Няма толкова простотия на едно място. Честно. Проста че дрънка.

  Reply
 3. Изключително красиво момиче, заслужаващо такава корона, но уви в БГ сме…

  Reply
 4. Цветелина притежава неземна красота, естествена за разлика от всички останали. Гордеем се с нея, че представи града ни достойно

  Reply
 5. И аз съм съгласна с това,което си писал,но не разбрах тази статия е за участието на Цеца в конкурса или за да оплюеш новата Мис!? Така или иначе Цветелина нямаше шанс( сори ама тя е адски мъжка в тялото,усмивката и е ужасна и в лицето е най-обикновена в смисъл няма грабваща те красота(това не е само мое мнение,всички са го видели и щом си се ровил по форумите няма как да си пропуснал че някои дори мислят че е “пълничка”), освен това тя даже не се класира в първите 10. Вярвам че има къде къде по-красиви момичета в Ивайловград от нея.

  Reply
 6. Статията е като всяка друга статия във всеки блог. 😉 Пиша каквото мисля. 😉 Ако някой друг иска да напише статия в блог-а на Ивайловград е добре дошъл. А колкото до участието на Цветелина в конкурса съм го споменал и след това ако прочетеш по-внимателно и вникнеш в смисъла най-вече съм се опитал да напиша, че за пореден път доказаха, че от смс гласуванията няма друг смисъл, освен това да се набуташ. Е да, не мога да не отбележа, че толкова противно същество като тая от Перник просто не съществува. Комбинира наглост, простотия, тъпота и всякакви такива противни качества, които трябва да са чужди на Мис България.
  Поздрави
  Митко 😉

  Reply
 7. Към реалист:
  Не знам какво разбирате от красота и дали сте наясно изобщо с тези среди, но надали някое друго момиче от Ивайловград може да стигне до полуфинала освен нея. Тя е изключителна

  Reply
 8. Така ли!?На мен пък са ми казвали,че в Ивайливград се срещали хубави момичета.Уви,явно пак са ме излъгали!Наско,мерси батка,че ме светна по въпроса:)

  Reply
 9. Ами наистина има доста красиви момичета, както в Ивайловград така и в цяла България. Въпрос на гледна точка. Сега че един харесва една, а друг друга, няма как. Иначе всички мъже щяха да търчат след една жена 😉

  Reply
 10. Има хубави момичета в Ивайловград. Ама повечето от тях заминаха да живеят някъде си и рядко се връщат в Ивайловград

  Reply
 11. Хубаво си е момичето. А и в Ивайловград съм виждал доста хубави момичета. А за тая коза Мис България, като я гледам сега по Биг Брадър колко е отвратителна пачавра и ми се гади…

  Reply
 12. Цвети е изключително красива и много добра. Радвам се, че я познавам

  Reply
 13. Подкрепям мнението на “реалист”
  Цветелина притежава само и единствено КОСА

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.