Банкомата на ОББ гълта пари

Тази вечер около 19:05 реших да изтегля пари. За целта използвах банкомата на ОББ, който се намира срещу сградата на общината в клона на банката. Поставих картата, въведох исканата сума и пин кода и зачаках. Банкомата взе да издава странни звуци и след момент изкара няколко банкноти на топка. Успях да издърпам по-голямата част от тях.

В последствие сброих парите и се оказа, че липсват 20 лева. Явно механиката, която брои и подава банкнотите се е развалила. Най-странното е, че статуса на банкомата беше нормален. Т.е. следващия човек след мен можеше да остане без пари и лошото е, че те щяха да бъдат изтеглени от картата му, а той нямаше да ги получи. Тогава реших да се обадя на някой и да съобщя за случая и да помоля да изключат банкомата. Първия проблем беше, че нямаше телефон, на който да се обадя. На банкомата имаше само една реклама за кредити на ОББ. Е да, това е България и никой не го е грижа, че може човек да има нужда от телефон, на който да се обади. Мислят само как да ти вземат парите. Ама аз нали съм си упорит, реших че няма да минат така и звъннах на този телефон за кредитите. От там ме прехвърлиха на някакъв отдел за изгубени карти. Обясних им за случая и ги помолих учтиво да изключат банкомата. Те ми казаха, че не било тяхна работа и не могат да го направят. След като не стана с нормална молба се наложи да им обясня, че това не е коректно отношение към клиентите на банката и не е нормално да не вземат мерки. След 5 мин. банкомата вече беше изключен и можех да си ходя. През това време, докато чаках дойде една жена и й казах, че банкомата е развален да не се опитва да тегли пари от него. Не знам дали тези от ОББ няма да го включат тези дни преди да са го оправили, така че ако можете не теглете пари от него поне в близката седмица!

2 thoughts on “Банкомата на ОББ гълта пари”

  1. Браво, така трябва да се действа срещу безскрупулните български банки, чиято единствена цел е да грабят народа чрез нереални лихви и поробващи договори. Подобни случаи има много и всеки вдига рамене….” Не е моя работа”……”Не е моя работа”.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.