Правят кръгово на Колибаря до Пункта

кръгово в ивайлвоградДнес прочетох, че ще правят кръгово на Колибаря, където се разклонява пътя за Крумовград и за Любимец. Съществуващото кръстовище създавало риск от ПТП-та. Инвестицията щяла да бъде в размер на 400000 лева и самото кръгово ще се строи през това лято, като се планира да бъде завършено края на Септември месец.

Чудя се толкова ли не успяха да направят нищо наистина полезно, като примерно да пооправят пътя при Дъбовец, а са тръгнали кръгово да строят. Че то там си има знаци. Естествено, че ако някой не ги спазва ще има висок риск от ПТП. Ама нека. Само това кръгово липсваше на Ивайловград. Сега ще цъфнем и ще вържем. И като се юрне тоя народ към Ивайловград през безопасното кръгово. Направо не ми се мисли.

Другото интересно е, че нямало да отклоняват трафика през обиколни маршрути. Ами много ми е интересно, кой е точно обиколния маршрут, който би могъл да бъде използван? Или в това число се включват и черните пътища. Понеже аз не съм чувал да има друг път до Ивайловград. Понякога много се чудя на смисъла на подобни проекти като това кръгово. Толкова ли няма по-належащи неща от него?

16 thoughts on “Правят кръгово на Колибаря до Пункта”

 1. Аз предлгам да праснат и един светофар там. Даже може и подлез да построят, че да е безопасно пресичането на това тъй оживено кръстовище !!!

  Reply
 2. Вместо 400000лв може да се разменят знаците към и от Любимец със знаците към и от Кърджали и проблема щеше да е решен:)Разклона е опасен защото идващите от Любимец нямат видимост въпреки знака стоп.

  Reply
 3. 400000лв кво стана бре те по-добре да вземат по една нова Фабич на всизчки в града хахаха

  Reply
 4. Ами не знам за вас ама аз лично си мисля, че това е върховната глупост. Ивайловград има нужда от толкова много други работи, че половин милион за това е не смешно ами трагично. Ама ……

  Reply
 5. всичко друго ама тва !? Да ги датат на 200 -300 момичета от нагоре да изкарат лятото там.Ще подобрят живота,пък и мн хора ще се варнат за лятото хаха 🙂

  Reply
 6. Место да оправят пътищата към Ивайловград те тръгнали да ми правят кръгово

  Reply
 7. Идеята е добра. Всеки път като идвам от Любимец минавам кръстовището на късмет.

  Reply
 8. С тия пари няма ли да могат да направят едно околовръстно, че и работно места ще се открият за мнозина жени там! 🙂

  Reply
 9. То и сега си има кръгово там, е, малко е триъгълно, но си е там от N-брой години и чак сега стана опасно!!?!?!?! Ужас, и безумие! Пич, дай да те кандидатираме на следващите избори за кмет. Какво ще кажеш за идеята. Аз мисля, че имаш шансове. А аз ще се задоволя с замесническата длъжност! 🙂

  Reply
 10. Току що разбрах, че вече го били започнали даже! Добре, че бях седнал, че иначе травмата ми нямаше да е само психическа!

  Reply
 11. Мдааа. Започнали са проекта, който ще спаси Ивайловград. Ще спомогне за развитието на търговията, транспорта, туризма и т.н. Мдаа. Тъй дълго очакваният проект, който ще помогне на нашият роден град да започне да се развива и подмладява.

  Reply
 12. Проблема е много лесно решим и не струва 400 000 лева. Просто се прави отсечката която е покрай цеха на Кондакчиев еднопосочна в посока Любимец, а основния път се прави отсечката Любимец – Кърджали (покрай пункта на горското), като същата се изправи за да излезе перпендикулярно на пътя Ивайловград – Кърджали и се премества там знака стоп. С това проблема е решен като пътя от Любимец до Ивайловград е удължен със стотина метра.

  Сигурен съм че в крайна сметка това и ще е “кръговото”! Просто елементарна схема за точене на пари от еврофондовете за инфраструктура(най-вероятно).

  Reply
 13. Az bqh tam dori imam poznat bivsh kolega koito raboti tam. Naistina kystowishteto e dosta tersene, no nemislq che trqbwa da se prawi krygowo… mojeshe prosto da obyrnat znacite kato idwash ot Haskowo da si na pytq s predimstwo no nali trqbwa da izsmuchat oshte malko pari 🙂

  Reply
 14. (Sry za latineca)S tiq pari da zemat da poopraqt malko ulicite okolo centura pone…Taq ot bankata kum toto 4e kato zavali dujd tam s feribot trqbva da se prekarvame a ako mine6 s pove4e ot 10 moje po tavan da se oburne6… Ina4e i az sum na tova mnenie…

  “Проблема е много лесно решим и не струва 400 000 лева. Просто се прави отсечката която е покрай цеха на Кондакчиев еднопосочна в посока Любимец, а основния път се прави отсечката Любимец – Кърджали (покрай пункта на горското), като същата се изправи за да излезе перпендикулярно на пътя Ивайловград – Кърджали и се премества там знака стоп. С това проблема е решен като пътя от Любимец до Ивайловград е удължен със стотина метра.”

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.