Предизборна агитация – сетиха се за Ивайловград

ивайловград, соломон пасиТези дни доста известни личности са се изсипали в Ивайловград. Първо Соломон Паси, който е бил на предизборна обиколка е посетил Ивайловград. По данни от форума на сайта той е бил в Коста и на другия ден се е снимал с хора на пазара. Също така е посетил Винивел.

ивайловград, васил петровВчера пък се говори че Васил Петров е бил в Ситито на Дюлгера. Някой ако знае какво е правил там да напише, че ми е доста ивайловград, маслароваинтересно.

Днес пък Масларова, областният управител Райна Йовчева и директорът на Световната банка за България Флориан Фихтл откриват новата сграда на Центъра за социални услуги в Ивайловград.

ивайловград, мамалевДовечера пък в читалището ще може да видите Георги Мамалев. В голямата зала ще има спектакъл и той ще вземе участие в него.

ивайловград, гербСъщо така в Неделя кандидат депутатите от ГЕРБ Хасково са били на обиколка в община Ивайловград. Герберите са посетили доста села и културни забележителности в Ивайловградска община.

Интересното е, че иначе никой не се сеща, че Ивайловград съществува, а сега за една седмица се изръсиха толкова много известни хора. Голяма агитация, голямо нещо. Ама нали знаете, всяко чудо за три дни. Като минат изборите и пак никой няма да се сети за Ивайловград…

2 thoughts on “Предизборна агитация – сетиха се за Ивайловград”

  1. предполагам Ивайловградско е един от онези времево-пространствени случай, нещо като самолет в Бермудския триъгълник, разкъсва континуума и се появява само по избори.

    все пак се радвам, че в Бермудския триъгълник имате интернет 🙂

    Reply
  2. Вие живеете в райско място! Аз лично, не бих обръщал толкова голямо внимание на гастрольорите. Другото скоро ще се оправи, убеден съм.
    Поздрави на Ивайловград!!!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.