Откриха музея в Ивайловград – няколко снимки в галерията

музея в ИвайловградВчера се състоя откриването на музея в Ивайловград. В общинския музей може да видите предмети от различни периоди на историята на ивайловградския край. Редом със събраните дотук експонати община Ивайловград ще се опита да си върне такива, които са в музеи в други градове на България и са част от историята на нашия край.

На самото откриване на музея присъстваше управата на града начело с кмета на град Ивайловград, който връчи грамоти на дарителите на музея. На самата церемония по откриването присъстваха областният управител Райна Йовчева, г-н Руско Русев, ст.н.с д-р Гергана Кабакчиева и д-р Красимира Узунова – главен уредник в Регионален исторически музей – Хасково. Програмата включваше спектакъл, танци и пожелания за развитието на музея и региона.

Добър момент беше връчването на благодарствени грамоти на дарители и спомоществователи на музея, които са спомогнали за подготовката и обогатяването на експонатната сбирка.

Снимки от откриването може да видите в галерията като клинете на снимката долу. Ако някой друг е направил снимки ще се радвам да ги качи за да може да разгледаме и тях.

откриване на музея в Ивайловград

Информацията за статията и снимките са публикувани от redman

1 thought on “Откриха музея в Ивайловград – няколко снимки в галерията”

  1. ееее това е много хубаво а тоя музай как му е работното време някой знае лиии

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.