Внимавайте като пътувате, че гастарбайтерите вече са залели пътищата

гастарбайтерите пътищатаДойде лятото и освен хилядите хора тръгнали към морето по пътищата на България всекидневно преминават хиляди автомобили тръгнали за Турция от цяла Европа. Естествено един от най-проблемните пътища е пътя от Свиленград до Пловдив. Там се събират огромни колони от автомобили и тирове.

Не знам защо малоумните ни правителства не вземат да я завършат тая магистрала до Капитан Андреево. Трафика там е най-голям и по този път освен всичко друго преминават изключително огромно количество тирове. Всъщност знам. Имам познати от Любимец, които работят по строежа на магистралата. Всъщност не работят много понеже парите се крадат още в София като се отпуснат за строежа. След това за да намалят разходите ония там не плащат на работещите и затова няма магистрала. А пари има ама изчезват.

Ама няма нищо. Така любимият мазник на бабите Станиша нали разправя, че бил направил 150 километра магистрали. Ама къде са само той си знае. Явно са някакви виртуални магистрали. То нали напоследък всичко взема да става виртуално. Само дето Тировете дето могат да отнемат живота ни не са виртуални. Ама нищо Станиша $#$%%$^^%^^% (да не псувам) нали се усмихва мазно от екрана и ни казва как всичко е наред а хората си умират, гладуват и т.н. Малко ме изби на политика ама………

А иначе внимавайте. Тази сутрин са загинали 7 души в района на Свиленград. Те са били гастарбайтери пътуващи за Турция. Загинали са при челен удар на микробуса, в който са пътували с автобус. Внимавайте, че наистина са опасни тия гастарбайтери. Виждал съм пред мен бус с турци на правото преди Първомай в 6 часа сутринта да изхвърчат от пътя в нивата. Спрях да видя как са и тия си мислеха, че ще ги обирам. Не се обадих на линейки и полиция понеже всички бяха ОК. Ама ако бяха влезли в насрещното а не в нивата.

свиленград 7 убити

катастрофа свиленград 7 убити

гастарбайтерите пътищата катастрофа

7 убити до свиленград

сн. БГНЕС

2 thoughts on “Внимавайте като пътувате, че гастарбайтерите вече са залели пътищата”

  1. Хора, вчера пътувах до областния ни град,просто повярвайте ми много са турците пребиращи се по родните си места. Пазете се и Бог да ви пази. ВКЛЮЧЕТЕ СВЕТЛИНИТЕ!!!

    Reply
  2. Този уикенд ходих до Пловдив. По пътищата е пълна лудница. Колони от автомобили в посока Свиленград. Направо не е истина! Бъдете много внимателни ако мислите да пътувате, или просто отложете пътуването си с няколко дни. Пълен идиотизъм мога да нарека това, че все още България няма читави магистрали. Нямам думи!!!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.