Честита изборна победа на ГЕРБ

ГЕРБ печели в ИвайловградПартията на Бойко Борисов е тази, която печели тези избори. Честито на победителите. Дано те, за разлика от предното правителство съумеят да направят нещо повече за България.

Умишлено не пусках теми за изборите преди техния край. Не си падам по тия неща с агитирането и т.н. Просто се надявах на дясно правителство. Е то вече е факт. Сега започвам да се надявам това правителство да краде по-малко (такова което не краде няма никъде по света) и да прави повече за България. А и ако могат да осъдят някой за по-големите престъпления и щети нанесени на България ще е супер. Интересното в тези избори е, че нашия Ивайловград, в който от край време БСП-то печели, днес друга партия има почти два пъти повече гласове от нея!

И така честито на победителите и се надявам, да са малко по-загрижени за България от предното правителство. По-долу са резултатите от анкетата публикувана на сайта. На нея може да видите, че резултатите й отразяват действителността, с тази разлика че БСП е с по-малък процент. Явно електората им не е от най-честите ползватели на Интернет. Също така е възможно бабите просто да не четат блога на Ивайловград или да не са пожелали да гласуват в анкетата.

Сега върлите привърженици на Партията в община Ивайловград сигурно ще ме намразят за тези ми думи ама какво пък. Как може Станишев да каже, че няма криза при условие, че борсовите индекси в България са паднали с повече от 550%. Ами все си мисля, че това си е доста при положение, че в щатите Dow Jones е паднал с по-малко от 200%. Ама айде. Нали. Няма нужда. Партията майка мила тя ни е родила и кърмила.

Сега Станишев да каже как така няма приза при нас при положение, че 550 е доста повече от 200? Дали няма криза в България. Ако можете да смятате, отговорете си сами.

А и да кажа, че не съм фен на Бойко Борисов. Просто ми писна тия да ме лъжат, докато държавата отива на зле. Дано само кабинета му е от по-некрадливи хора. Дано. Щото иначе ни очаква същия сценарий като с царя.

Тук може да дискутирате и да ме псувате на воля

анкета, избори, ивайловград, 2009

4 thoughts on “Честита изборна победа на ГЕРБ”

 1. Е дано наистина са по-добри и да оправдаят нашите симпатии 🙂
  Сори за латиницата ама съм с лийв ЦД
  ——
  От админ: Да не чистиш вируси 😉

  Reply
 2. Искам да цитирам едни думи на Борис Березовски в Руската дума: “Мислихме си , че ще е по-добре, а то пак излезе същото”.Дано само да не са пророчески.А българите пък казват:”Нов шеф и ново прасе не се хвалят, защото не се знае каква свиня ще излезе от тях.” Сега знам какво ще стане:5 месеца ще обясняват на народа какви бакии са оставили БСП, после виновна ще ни бъде кризата, а след това някой друг и така 4 години.След 10 години синьо управление на София на бат Бойко виновен му беще столичният общински съвет, след като ГЕРБ вече там са мнозинство виновен му илезе премиерът,а другите кметове в това време работят.Няма по-мръсна, горзна и кучешка столица в Европа от София, ако не вярвате идете и вижте Букурещ.Да е честита победата и стягайте кланите ,че не се знае тези новите колко и те ще лапат, докато се налапат!!!

  Reply
 3. Бла,бЛА…Кажете ги тези резултати ако ги знаете/за Ивайловград/Все едно слушам предизборноп студио:(

  Reply
 4. Ти имаш интересния навик да се заяждаш и да се правиш на интересен. Ти като по интелигентен и способен направи нещо по-добро, а! Ама нищо. Продължавай. Трябва да има и такива като теб 🙂
  А иначе резултата, който искаш. Поне така разбрах заяждането ти.
  Че питаш за резултата от изборите:
  малко над 1000 за БСП и малко над 1800 за ГЕРБ. Точните цифри ги забравих но бяха около и 50

  Това ли питаше или 🙂
  Може да го караш по-спокойно.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.