Специални благодарности на Николай Ганчев от Димитровград

С този пост искам да изкажа специални благодарности на Николай Ганчев от Димитровград. Благодарение на него ще имаме възможност да добавим към галерията на град Ивайловград уникални снимки от нашия край.

Лично аз най-благородно завиждам на този човек, който е имал възможност да види много от красивите места в България и в нашия роден край. Това е човек, който цени истинските неща. Свободен и щастлив. Истински. Пожелавам му да има възможност все така да открива красивите кътчета на нашата родина и най-вече да е жив и здрав.

При разговора си с него се замислих за много неща, но за тях ще напиша в друг пост, тъй като не искам тук да засягам подобни теми. Още един път му благодаря и се надявам, че нашият край ще продължава да го радва, както и досега.

Ето тук може да разгледате приключенията на Николай Ганчев из България: http://alexooo.blog.bg/

4 thoughts on “Специални благодарности на Николай Ганчев от Димитровград”

 1. Това ще бъде интересно да се види. Ще бъдат ли качени в отделна стая на галерията или ще се пръснат по досега съществуващите?

  Reply
 2. Ами честно не съм мислил. За мен е най-важно, че ще имам възможност да ги качим в галерията. После правя поредния backup и се надявам да имам възможност да поддържам сайта дълги години за да могат всички да им се радват 🙂

  Ама това е добър въпрос дали да са на едно място. Може би така ще е по-добре. От друга страна пък може би тези за Лютица да са си обособени и стари и бъдещи пак да са там и така. Да се знае. Ще го помисля 🙂

  Reply
 3. А иначе и сега, всеки може да ги разгледа в блога на Николай Ганчев 🙂

  Reply
 4. Много готини снимки и много готини места. Браво на човека.
  А кога ще качите снимки в галерията?

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.