Защо не работи страницата на община Ивайловград?

страница, община ивайловградЕто че страницата на община Ивайловград пак не работи. Днес пробвах да вляза и какво да видя. Домейна им изтекъл и страницата не работи!

Миналата седмица пак имаха проблем, само че той не беше във връзката към базата данни, както предните десетки пъти, когато сайта не работеше. Този път страницата въобще я нямаше. Отделно почти всеки път, когато някой се опитва да публикува нещо на нея се чупи връзката към SQL базата и страницата отново не работи. Интересно ми е кой поддържа сайта на община Ивайловград?

Това е състоянието на страницата на община Ивайловград от днес:

сайта на община ивайловград

А това е състоянието и от миналата седмица:

сайт, ивайловград

9 thoughts on “Защо не работи страницата на община Ивайловград?”

 1. Интересувал съм се, но беше преди време. Тогава ми казаха, че платили на някаква фирма, но не от града, а от София за изработката. За поддръжката нищо не са споменавали. В момента не зная какво е положението, но ще се поинтересувам. Много рядко посещавам тази страница по разбираеми причини – не предлага кой знае каква информация и не съм забелязал, че е спряна.

  Reply
 2. Към Getoff ! Ааа, ще се заинтересуваш ! Нали се интересуваш само за това, за което ти плащат от общината.
  Как така сега прояви интерес към безинтересния сайт, пък и форум няма да се изявяваш !
  Интересно !!!

  Reply
 3. Не знам ама нещо не го плащат тоя домейн. Пълна мафия. Може би не са се разбрали в тия дето го поддържат. А интересно защо домейна е регистриран на фирмата, която го поддържа. Сега те ако искат могат да кажат на общината плащайте повече или няма сайт…….

  Reply
 4. Това че ще се поинтересувам не значи, че ще го правя, а просто ще се осведомя какви са проблемите. Не зная какво работиш, но от това което си написал излиза че трябва да се работи без заплащане. Ти работиш ли без да ти платят? Позволи ми силно да се усъмня в подобно нещо и не разбирам защо го искаш от мене. Можеш да зададеш въпрос на администратора на този сайт колко време, пари и работа е била необходима за да стигне това ниво и колко работа още му предстои без редовното обновяване. Всички разходи са за негова сметка и те далеч не са свършили. Ако аз реша да правя сайт по неговия пример ще бъде с личните ми пари, време и ресурси и сайта ще бъде мой, а не на общината.
  Общината преди години е взела решение, говорила е с фирми, харесала си е оферта платила е и е получила това за което е платила. Подчертавам дебело – не на мен. Аз имам подписан договор с общината в който има клаузи какво точно правя и колко ми се плаща за тази работа. Периодично той се променя, като влизат нови условия или се отказват други. Условие в този договор да се грижа за общинския сайт няма. Даже бях забравил, че има такова чудо – припомни ми го администратора на този сайт с тази новина. Той е в София, аз съм в Ивайловград – обясни ми защо ми е забранено да се поинтересувам по този въпрос и да дам информация? Обещавам, че няма да искам пари за това!!!

  Reply
 5. А на мен ми остава най-интересно колко са платили за този сайт. Понеже нямаше какво да правя и попрегледах и държа просто да спомена, че цените на въпросната фирма бяха доста високи. За регистрация на домейн искат 15$, като се има предвид, че нормално цената е 9-10$. Също интересното е, че са си регистрирали домейна на тяхно име!!! Защо домейн, който е платен от община Ивайловград е чужда собственост??? Ама сигурно няма да получа отговор на тия въпроси, както и на много други!

  Reply
 6. малко тъп въпрос ама защо на някой им излиза картинка отпреде като са писали а някой други това грозното синьо нещо ???!!???

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.