Може да осъдят Станимир Димитров за клевета

митров, съд, полицията в ивайловградНачалникът на Районното Полицейско Управление в Ивайловград Мамирев съди за клевета Станимир Димитров.

Това не е учудващо като се има предвид изказванията на Станимир по телевизия СКАТ и в пресата. Той често обвинява полицията в Ивайловград, без да има доказателства. А и не само тях. Прочетох имената на доста хора, които биват обвинени в разни престъпления от Станимир. Лично за мен това е уронване на престижа на полицията и ако аз бях на мястото на Мамирев също щях да го съдя. Едно е да говориш в компания или из махалата, друго е да използваш някой медия за да клеветиш човек и институция като МВР. Е ако имаше доказателства за нещо, това е друг въпрос.

Дори по сигнали на Станимир Димитров, Върховната касационна прокуратура нарежда проверка на полицията в Ивайловград. Освен полицията, Димитров обвинява и бившият районен прокурор в Ивайловград Ангел Петров, който също обмисля да подаде жалба за клевета. Това както сами се досещате това не са единствените хора, за които Станимир Димитров разказва своите истории. Дали има истина в тях не знам, но ако не може да докаже твърденията си най-много да го осъдят.

Един любопитен факт е, че Станимир Димитров през целия си живот работил единствено, това което прави и сега. Продава подобни истории на жълтата преса.

Друго любопитно за него е, че знае за всеки курбан, който се прави от църквите в страната и редовно ги посещава. Може да го срещнете по повечето събори и панаири из страната.

Също така се носят слухове, че той е бил кандидат за кмет в село в Бугарско. Кое е селото и дали е вярно не знам. Ако някой има повече информация може да я сподели с нас.

Тема във форума с някой от историите на Станимир Димитров

източник:  www.haskovo.net

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.