Любопитно от миналата седмица

ивайловград, новиниПокрай събора в село Свирачи нямах време да напиша за събитията от края на миналата седмица от ивайловградския край.

Едно от най-важните от тях беше панаира в Свирачи. На него присъстваха много хора, за събитие в Ивайловградска община. Смея да твърдя, че имаше повече хора от последните празници провеждани в град Ивайловград. На събора присъстваше и областният управител. Ще продължавам да качвам снимки от събора в Свирачи, когато мога.

Друго от изминалата седмица е катастрофата завършила трагично за 24 годишен мъж. Поради несъобразената скорост, с която се е движел той губи управлението на автомобила и излиза от пътя на ляв завой. В следствие на нараняванията той почива по-късно в хаскоската болница. Младият мъж от село Железино.

Също така през изминалата Събота освен събор в село Свирачи, в Събота в Ивайловград имаше две сватби. Едната беше в Стария ресторант. Другата в новото заведение на Коста.

В Петък пък в Новия квартал се запали апартамент. Заради пожара в квартала нямаше електричество около 1 час. Освен този миналата седмицата пожар имаше и пожар в района на село Железари.

Друго интересно от нашия край беше, че в Любимец също се провеждаше събор. В града в Събота вечер е имало концерт на българската група Сигнал.

10 thoughts on “Любопитно от миналата седмица”

 1. Е чак пък пожар в квартала. Запалило се нещо в някакъв апартамент. Случва се

  Reply
 2. Сериозно ли той го е направил. Мале мале 🙁 Тоя дето висят едни синджири като от филм на ужасите от тераса му. Е за такива хора си има заведея, където гледат небето на квадратчета…

  Reply
 3. То да бяха само синджирите… той без нож не излиза.. Сигурно се чака да стане нещо лошо, че тогава да го затворят и да не го пущат 😐

  Reply
 4. То да бяха само синджирите… Човека редовно си обикаля с нож, сигурно чакат да стане нещо лошо и тогава да го затворят и да не го пущат.. 🙁

  Reply
 5. Какъв е тоя луд Ангел и защо не е в някой лудница като е такъв?

  Reply
 6. Ами всъщност лудия Ангел не е толкова луд. Вярно че на моменти човека наистина откача, като примерно това да се прибира катерейки се по синджира висящ от терасата му и други подобни неща.
  Преди месеци имаше дело срещу него, при което беше изпратен в психиатрична клиника. Прибират го няколко пъти вече, но пак го пускат. Явно човека си се държи съвсем нормално…там.

  Reply
 7. Истината май е че близките му не искат да дадът съгласие за да го приберат !

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.