Станимир Димитров от Ивайловград на гладна стачка

ивайловград, станимир димитров, гладна стачкаИвайловградчанинът Станимир Димитров е решил да започне гладна стачка пред Президентството от следващата сряда.

Причината за гладната стачка на близо 200 килограмовият ивайловградчанин е, че държавата не иска да го защити от хората на Митьо Очите. По неговите думи хората на Митьо му изпращат смъртни заплахи. Станимир казва, че се страхува за живота си, заради нещата, които е писал и казвал в пресата и телевизията.

Станимир Димитров разказва за себе си, че е сътрудник на тайните служби от много години. Казва още, че с негова помощ са разкрити няколко убийства в ивайловградския край. По думите на Станимир, той не може да гледа безучастен престъпленията, които се извършват в района на Ивайловград.

За тези престъпления Станимир разказва в историите си. Сигурно няма човек в Ивайловград, който да не ги е чувал. Има истории за отвличания, контрабанда, заговори, убийства, наркотици, продажба на момичета и др. В тях Станимир включва имената на хора на високи постове в община Ивайловград и Хасковска област. Дори в момента началникът на МВР-то в Ивайловград, и окръжният прокурор в Хасково, Ангел Петров, съдят Станимир за уронване на престижа.

По сигнали на Станимир Димитров до Министарството на Вътрешните Работи има назначавани доста проверки, но лично аз не знам да е откривано нещо или да е осъждан някой.

източник: Агенция Блиц

11 thoughts on “Станимир Димитров от Ивайловград на гладна стачка”

 1. Познавам Станимир Димитров от, както се помня, единствената работа, която той е работил е да яде на аванта а в тоалетната не ми се мисли, какво прави. Чувал съм истории за много задръстени след посещение от него от него тоалетни. Този човек бръщолеви, какви ли не измислици и простотии, клевети и неща, които не могат да станат дори в Холивуд. Лошото е, че с измислиците си отваря някой позасъхнали рани на хора от обществото на Ивайловград , но изглежда, че от простащината си той печели някакви дивиденти, иначе как се подържа това телосложение от 185-190кг. Предлагам екип на някоя добра телевизия да дойде в гр. Ивайловград и с. Свирачи и да направи филм, но не за глупостите които говори Станимир Димитров а за самия него. Да го попитат, какво е работил през живота си до сега. За никой не е тайна че този човек ходи от къща на къща и си иска от бедните по джобове но богати по душа хора, къде буркан с месо или бутилка вино, къде буца сирене или парче солена сланина. Има календар, в който са записани датите на които различните Храмове в страната ни дават курбани за здраве и редовно ги посещава за да се наплюска на аванта и да напълни, къде с каквото може “торбичката” огромната си торба. Ще се запитате с, какво пътува, отново на аванта представяйкисе за какъв ли не. Станимир Димитров е един срам за Ивайловград, той може да направи само антиреклама на едно от най-спокойните и красиви места в страната ни. Да се надяваме, че Станимир Димитров ще си получи заслуженото за нещата, които е направил. Обществото на Ивайловград вече започва да го игнорира, защото всички разбраха, че той е един гнусен, дебел, чревоогоднически ПРОСТАК, който не засужава да живее в такова топло и добро общество, като нашето.

  Reply
 2. То има ли човек в Ивайловград дето да не го познава този индивид. Сигурно няма. А гладна стачка ще направи знаете ли кога? Точно никога 🙂

  Reply
 3. Не разбрахте ли че тоя ги приказва всичките тия работи да привлича внимание и да му плащат циркаджийските вестници и телевизии да се прави на клоун. В Ивайловград на всички им е ясно.

  Reply
 4. Оставете го малко човека. Може да приказва много ама със сигурност в глупостите му има и доза истина. Ивайловград може да е спокойно градче, ама със сигурност и в ивайловград се случват мръсни работи. Така че вместо да го нападате човека, помислете дали няма нещо вярно в думите му!

  Reply
 5. Аз не го познавам този човек , може би защото съм млада .. и единствено за него съм чувала и чела по разни медии . От написаното по-горе и от спомените ми за предишните негови изказвания ,започвам да си мисля ,че човека не е много в час .. От цялата статия си личи ,че всичко казано е само и единствено за привличане на внимание.

  Reply
 6. Станимир Гелимачев е тлъст помяр от с.Свирачи с голяма хълка на гъза. Чувал съм че преди пет години е взел от един инвалид голяма сума пари за да му достави инвалидна количка.Горкия човек си умря, а дебелата свиня Гелимачев още му я носи.Ходи по всички църкви в района на Ивайловград и лъжи старите и вярващи хора, продава им календари.Но той ще получи възмездие.Взема от бедните пенсионери пари за лекарства и ги лъже при доставянето им в цените.Това е личността Гелимачев, пояснявам-простак, свиня, тлъст вонящ помяр с един голям корем.В най скоро време ако продължава да пише глупости за хора от обществото в Ивайловград наистина ще му се случи случка.

  Reply
 7. Ами май не е стачкувал 😉 То не че някой вярваше, че точно той може да стачкува гладувайки 🙂

  Reply
 8. Според мен това е поредната история на въпросния господин измислена за някой си вестник измислен!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.