Отлагат панаира в Ивайловград

панаир, ивайловградПанаира в Ивайловград за тази година се отлага, но още не е ясно точно за кога. Това се налага заради ремонта на площада.

Тази година може и да няма панаир в Ивайловград. По принцип той се организира края на Септември около гроздобера, но тази година няма да е тогава. А няма да е тогава, защото площада в Ивайловград е целия разкопан. Правят му ремонт, който е трети поред за последните 2 години. Надявам се този път да направят нещо повече от това да изкъртят всичко и да си отидат оставяйки боклуци след себе си.

А беше добре да се организира панаира тази седмица. Има 4 почивни дни. Прогнозата за времето е що годе добра. Много хора ще имат възможност да се приберат в Ивайловград. Идеално беше за панаир. Е да ама няма нужда. Ще се направи зимата като вали и като не се почива за да може да не се получи нищо. Или пък въобще няма да се прави. То така или иначе младите се махат от Ивайловград. Добре е също така да се погрижим да нямат причина да се върнат дори и за малко!

А в Любимец имаха панаир преди 2 седмица. Беше пълно с хора. Даже Сигнал имаха концерт там. Готино нали? Ама ако си любимчанин. А ако си Ивайловградчанин какво? Нищо! Качвай се на рейса и заминавай възможно най-далече и по възможност никога не се връщай! Направо сърцето ми се свива като си помисля. Скоро нищо няма да остане от родния ми град!

… Дано поне този път оправят площада!

1 thought on “Отлагат панаира в Ивайловград”

  1. То хубав панаир в Ивайловград от доста време не е ставал,по причината че все го правят в неподходящо време.Сега уж го отлагат…Ми освен да вземат да го правят на 5 години,поне хора ще има и панаир ще става.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.