Обир на апартаменти в Ивайловград

ивайловград, обирДнес 23.09.2009 г. сутринта в Ивайловград са извършени обири на 4 апартамента в новия квартал. Извършени са между 8:00 и 10:00 часа.

Нека всеки, който е видял нещо подозрително или непознати лица да съдейства на органите на МВР за залавяне на престъпниците! Да не оставяме подобни боклуци да притесняват нашият малък и спокоен град. Защото ако отнемат на Ивайловград и спокойствието, то какво ни остава?

Получи се информация от няколко места, че в други малки градове подобни на Ивайловград са извършени обири на апартаменти същия ден. Споменават се Крумовград, Момчилград, Ардино. Явно крадците са направили едно бързо турне по тихите и спокойни градчета в Родопите. Дано също толкова бързо ги хванат. И пак призовавам, който има информация да помогне за разрешаване на случая!

Малко повече информация по случая с обирите в Ивайловград от днес:

Крадците са влезли в апартаментите, като са разбили ключалките със специален инструмент. Самото разбиване на патрона е извършено професионално, бързо и безшумно. При една от кражбите са откраднати 800 лева. При втората сумите са 200 лева и 1000 евро, като заедно с това са откраднати златна гривна и 3 чифта златни обици. В два от четирите апартамента крадците не са открили нищо ценно, което да не е обемисто и затова не са взели нищо.

Явно акцията е била добре планирана. Вземани са единствено на бижута и пари за да може крадците бързо и незабелязано да продължат към други градове, съседни на Ивайловград.

9 thoughts on “Обир на апартаменти в Ивайловград”

 1. Не са. Ако някой знае нещо да казва. Мамицата им 🙁 В Ивайловград дошли да крадат.

  Reply
 2. Не може никой да не ги е видял. Особено в квартала. От 6 часа сутринта има хора на караваната и насам натам да щъкат. В Ивайловград всеки познава ивайловградските коли. Дойде ли някой непознат автомобил няма как някой да не му направи впечатление. А и в Ивайловград хората са малко и като има някой нов са любопитни. Помагайте хора. Някой не знае ли нещо?

  Reply
 3. Аз до колкото знам са ограбени 4 апартамента и 1 къща. Всичко това става предиобед. Явно крадците са изчакали хората да излезнат, понеже е сряда (пазарен ден), а в квартала няма кой знае колко хора тогава. Говори се че има 10 задържани, хора които не са от Ивайловград. Търсели са злато и пари. Незнам за друго, но днес си беше лудница в града, полиции, гранични, репортери… Чух също, че и в Крумовград и Момчилград също имало такива кражби. Явно някои хора да решили да развалят спокойствието на други в малките градове. Т’ва е, което знам. Изплашиха хората, сега остава само да се надяваме да ги заловят!

  Reply
 4. Тия са отпрашили много далече. Така организирано и бързо може да са от другия край на България. А в Ивайловград никой нищо да не види и чуе много ме учудва? По принцип нали уж ивайловградчани са супер любопитни. Странна работа.

  Reply
 5. Много са я закъсали тия крадци щом и в Ивайловград са взели да обират апартаменти. Явно кризата ги ударила и тях 🙂

  Reply
 6. На излизане от Ивайловград ,както и на влизане трябва да се проверяват колите, които не са от града.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.