Какво е Ивайловград.com

ивайловград, ivailovgrad, ivaylovgrad, сайт, форум, снимкиСлед коментарите, че Ивайловград.com бил като бакалия, че темите не били написани като по учебник и т.н. реших да обясня.

Ивайловград.com е сайт, който включва следните неща:

блоГ за Ивайловград – нещо си, в което ще се публикуват новини, както ги вижда публикуващия. Точно така, както се прави във всеки блоГ. В него ще се публикуват размисли, идеи, предложения, чуства и всякакви други такива човешки неща. Това не е Държавен Вестник. Няма и да бъде. Също така не е литературен конкурс, или нещо подобно. Също така тук никой не претендира, че е голям журналист или нещо подобно. Това е едно място, където ивайловградчани да могат да влязат и да прочетат нещо интересно за родния край. В повечето случаи ще се опитаме да пресъздадем новините по начин, по който се четат по-лесно и са по-увлекателни. Естествено ще влагаме емоции, защото сме ХОРА и това е блоГ;

форум за Ивайловград – това е мястото, където може да пишете каквото ви скимне за Ивайловград. Само без да се обиждате и без нецензурни изрази;

галерия със снимки от Ивайловград – място, където да качвате снимки свързани с Ивайловград, ивайловградска община или с вас. Принципно няма ограничения. Кой колкото снимки качи. Има проблем със софтуера и не могат да се качват много големи снимки, за което се извинявам, но той ще бъде отстранен;

– скоро и други Интернет благинки за Ивайловград.

И така. Това е Ивайловград.com. Ако някой има нещо, което да предложи. Ако има нещо да каже. Ако нещо не му харесва. Ако иска просто да ме напсува, да го прави тук или във форума. Освен това почти всякакви предложения за сайта се приемат. Освен това да почна да пиша като някой робот, или като журналист обслужващ нечии интереси!

Ивайловград.com е за ивайловградчани. Разберете го! Ясно е, че на конкретни хора той няма да се харесва. Ясно е, че ще бърка плановете на други и ще дразни трети с това, че се развива, че се посещава, че е предпочитан.

Решиш да публикувам и резултата от анкетата. 80% от хората са гласували, че Ивайловград.com е полезен. Това е добре. Поставям си за цел след година, когато отново пусна същата анкета 90% от хората да кажат, че сайтът им помага.

Поздрави на всички

Димитър Катранджиев

21 thoughts on “Какво е Ивайловград.com”

 1. Така е, колкото повече популярност добива сайта все повече отрицателни критици ще се намират да недоволстват. Ние ще направим всичко възможно сайта да става все по-интересен и полезен, а от там и по-популярен.
  Благодарим на всички, които ни подкрепят! Благодарим и на тези, които не ни подкрепят, защото те са нашето реактивно гориво!

  Reply
 2. Продължавайте в същия дух. Трябва му на Ивайловград подобен сайт. И това, че има критици е добре и не трябва да ви притеснява. А новините са написани добре. Има грешки тук таме, но това не е болка за умиране. Даже понякога на някой новини като ги чета и доста се смея 😉 Полезен е и за такива, които не са в Ивайловград като мен 🙂
  Успех

  Reply
 3. Начинът на изразяване е преди всичко самоуважение.
  Рубриката е новини и те трябва да отговарят на четири важни въпроса : Какво ? Кога? Къде? Кой ?

  Reply
 4. До Pluton и Admin: Продължавайте все така. Завистници ще има винаги. Блогчето е хубаво. Малко повече информация за Ивайловград и ще е супер.
  Сега до Лили: човека е обяснил доста подробно, а вие пак започвате със заучените фрази. Лично аз като читател на доста блогове в Интернет, мога да ви заявя, че през последните години точно заради този стил на писане, Интернет се развива изключително бързо. Освен това ще ви кажа, че чета и доста англоезични блогове. Също така докато чета вашите мнения, си представям типичната закостеняла комунистка от Ивайловград. Светът се развива госпожо 🙂 Колкото и да не ви харесва 😉

  Reply
 5. Хей Лили ти или не си прочела какво съм написал по-горе или просто си решила да се заяждаш като във вица за заека и ловджията. Но нищо. Какво да се прави.

  Reply
 6. И Лили. Щях да забравя. Не забравяй, че този сайт го правя и поддържам когато намеря малко свободно време. Това не ми е нито работа нито нищо. Правя го защото обичам Ивайловград.

  Reply
 7. Новините в сайта не отговарят на простото правило за петте К: Кой?, Кога?, Къде?, Какво?, Как?. Освен това фактите се смесват с коментар, което е недопустимо.

  Щом си поставяте високи цели, трябва да приемете някои постулати.

  Лили ви каза една голяма истина. Опитайте се да вникнете в нея, преди да я обвините в заяждане и закостеняло мислене.

  Reply
 8. Само не мога да разбера защо никой не е прочел какво съм написал по-горе 🙁

  Reply
 9. Едно от малкото хубави неща които има Ивайловград :)Само така Мите!

  Reply
 10. На мен пък ми харесва точно начина ,по който се пише. Интересно е за прочит . А в това което admin пише е логично до присъства И негово мнение (написах ” и” с голяма буква,защото според мен той пише това,което трябва и след това пише своето мнени по въпроса ,съзнателно или не ) Това е лично мое мнение! А и да не забравяме,че сайте си е по негова инициатива,значи да си пише каквото си иска, а щом на повечето от нас е интересно до го четем, какъв е проблема?

  Reply
 11. Сайта е добър,имайки предвид че това е блог е доста напреднал дори !

  Reply
 12. Митак, (позволявам си да се обърна така към теб, admin, защото те познавам ) браво на теб за това което правиш и то в свободното си време. Искам да се научим да намираме сили в себе си, за да поздравим някого, когато направи нещо хубаво и полезно. Критикари е имало и винаги ще има, но по-добре е да има критици, които да помагат с идеи, този блог да се развива и подобрява, да бъде интересен, актуален, до колкото може обективно отразявщ това , което се случва града и общината. Всеки който мисли,че има ЗНАНИЯ, ВРЕМЕ, ВЪЗМОЖНОСТ, може да направи свой блог. Аз подкрепям този и ако мога да помогна с удоволствие ще го направя.

  Reply
 13. Някой хора са свикнали да четат само неща които им изнасят и за това нервничат. Други завиждат, че сайта е активен и посещаван и те нервничат. Хора разни, идеали много, истини различни и често противоположни. Има залитания, но това само доказва, че всичко тук е истинско и за това посещавано. Поздравявам администратора! Не се впечатлявайте, повечето хора одобряват това което се пише и четат с интерес. А тези с журналистическите претенции нека направят по-добър блог щом могат. Харесвам коментара към новината защото показва отношението на автора. Отношение с което мога да се съглася или напротив да оспоря -и никой не ми пречи. Дами и господа “журналисти” това е БЛОГ на ЛИЧНОСТ със собствено виждане и гражданска позиция по вълнуващи го въпроси в новините, а не новинарска страница.

  Reply
 14. Продължавай все така. Не ги слушай. Полезен и хубав е сайта. Още неща му трябват, но и в момента е добър. Надяваме се да става и по-добър за да си имаме ивайловградчани един хубав сайт. Успехи и като се ядосате по едно ивайловградско червено вино за успокоение на душата.

  Reply
 15. Сайта е супер . Не ги слушайте какво говорят . Всеки сам преценява. Абе да ходят да се редят за бани4ки.

  Reply
 16. Сайта е много добър ! Едно наистина подредено смислено творение в безумния хаос , който ни заобикаля!

  Reply
 17. Малко градчета като нашия Ивайловград разполагат с точно такъв сайт и са много малко хората като Админ.Критици ше има винаги те са като допълнителен стимулант нека пишат нека се заяждат нека-току виж кажат или напишат нешо умно или нешо от полза за нашия така красив и безлюден град.И нека не се плюеме един другиго и не се мразим а да погледнем самите себе си зашото малко или много и ние имаме вина за състоянието на града ни.Не си мълчете а спорите и действайте.Всички сме равни не го забравяте.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.