Серия кражби в Ивайловград

ивайловград, кражбиРазкрита е група извършила серия от кражби на територията на Ивайловградска община.

Кражбите са извършени в период от няколко месеца. В Интернет се разпространява невярна информация, че лица повредили водопроводна тръба в Ивайловград са извършили кражбите! Това са два различни случая, на които извършителите са различни.

Предмет на обирите са били неща, които могат да бъдат продадени бързо и лесно. Извършвани са кражби на дизелово гориво от товарни автомобили. Групата е разбивала електродвигатели, от които е взиман медния кабел. Откраднати са и стотици метри многожилен меден кабел с голямо сечение. Кражби са били извършвани и от дворове на частни домове в Ивайловград. Откраднати са ловни кучета и моторни резачки.

Напоследък зачестиха случаите на кражби в Ивайловград. Все още неразкрити остават обирите на апартаменти от миналата седмица. Населението на Ивайловград намалява, а престъпността се увеличава. Да се надяваме, че при отваряне на границата с Гърция процента на престъпленията няма да скочи неимоверно. А това дори и късно ще стане. Най-късно при влизането ни в Шенген.

3 thoughts on “Серия кражби в Ивайловград”

 1. Ако полицаите там се чдят кой е в дъното на кражбите, Да взвмат да отидат да и да питат за тези неща Наско – бандата .
  Наскоро го мярнах там и си казах щом пак си обикаля по улиците много скоро някой ще изпищи ограбен ………………..

  Reply
 2. Не е Наско -бандата,а са хора от квартал Лъджа.Освен това не са резачк-И,а резач-КА;не са стотици метри кабел,а само един кабел.Това е – просто не пишете глупости.

  Reply
 3. А ти като си толкова запознат защо не съдействаш на полицията. Или се опитваш да умаловажиш кражбите.
  Колкото до писането на глупости:
  откраднати са 2 резачки и кабела не е просто един кабел, а над 100 метра кабел с много голямо сечение, на който линейния метър е адски скъп. След това е продаден за скрап.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.