Ивайловградските полицаи заловиха бандата обирала жилища

ивайловград, заловиха, обириПолицията в Ивайловград залови криминалната група обирала жилища в много градове в България. Вчерашният Петък 13-ти се оказа фатален за двамата престъпници.

Всички помним, когато на 23-ти Септември сутринта в Ивайловград бяха обрани 4 жилища. Същата престъпна група обра много други апартаменти и къщи в Момчилград, Харманли, Свиленград, Любимец, Крумовград, Ардино, Тополовград и други малки градове и села. В спокойни населени места като нашето рядко се случват подобни неща, още повече да бъдат обрани няколко жилища за един ден.

И така всички се надявахме, че престъпниците ще бъдат заловени и вчера това стана. На третия фаталнен Петък 13-ти за 2009 престъпниците бяха заловени от полицаите от РПУ Ивайловград. Аз лично искам да поздравя полицаите за добре свършената работа. Тук е мястото да спомена, че освен тази група преди около два месеца полицаите от Ивайловград заловиха група за телефонни измами.обири, ивайловград, хванаха

Престъпниците А.З. (41г.) и Д.И. (43 г.) са били заловени в района на чешмата на Колибаря. Те са пътували с фиат Пунто със софийска регистрация, който е бил взет под наем, както и автомобилите от предишните обири. При обиск в колата им са намерени инструменти за разбиване на ключалки, ценности, пари, крадени паспорти и амфетамини. Двамата престъпници имат много присъди за взломни кражби в страната. А.З. е с 75 заявителски материала и с 34 присъди. Д.И. е с 32 заявителски материала и с шест присъди.

източник: haskovo.info

2 thoughts on “Ивайловградските полицаи заловиха бандата обирала жилища”

  1. Даже Цветан Цветанов спомена за заловените в Ивайловград рецидивисти 🙂 с над 100 заявителски материала обирали десетки жилища на ден.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.