Утре предават на живо по БНТ от Ивайловград

репортаж, болницата, ивайловградОбщина Ивайловград призовава всички граждани да изразят своето мнение по въпроса за закриването на болницата в града, утре в 7:30 пред сградата на общината!

В сутрешния блок на БНТ – “Денят започва” ще има преки включвания на живо от Ивайловград. Ще бъде разискван въпросът за съдбата на болницата в Ивайловград. Приканват се всички жители на Ивайловградска община, които имат мнение по въпроса да присъстват утре сутрин пред сградата на общината в града. Нека изкажем своето мнение.

А за тези от вас, които се интересуват съм качил следното видео с министърът на здравеопазването Божидар Нанев. Към 12-тата минута се споменава и конкретно за болницата в Ивайловград. Коментара оставям на вас.

[flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/Zatvarqt_bolnicata_v_ivaylovgrad_bnt_1341231.flv width=300 /]

източник: bnt.bg

8 thoughts on “Утре предават на живо по БНТ от Ивайловград”

 1. Аз съм ЗА закриването на болницата в този вид в който е сега.
  И разбира се съм ЗА квалифицирани, адекватни и своевременни болнични услуги в Ивайловград, без да е нужно като кихнеш да ходиш до Хасково.

  Reply
 2. Благодаря ти Pluton, не бях го видял, а може би когато пуснах линка, все още не е било качено. но това не е съществено толкова. Днес вашия кмет и председателят на общинския съвет са на среща в министерството за обсъждане на въпроса. Снощи видях Марков в София и ми каза. Успех!

  Reply
 3. Здрасти Бойко,
  Казваш че са на среща в министерството. Дано да измислят нещо. И то нещо, което да има смисъл 🙂 Дано.

  P.S. Твоите коментари стоят за одобрение заради линковете, било то в текста на съобщението или не. Просто тия руските ботове много спамят напоследък 😉

  Reply
 4. Admin, не се моли като монахиня, ами като се върне кмета, питай го какво са му обещали в София за болницата и след това го напиши.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.