Пролетно почистване на Ивайловград

На 10-ти и 11-ти април община Ивайловград организира пролетно почистване. Приканват се всички жители на града да се включат.

Приканват се всички ивайловградчани да се включат в почистването. От община Ивайловград е организирано извозване на отпадъците.

Интересно е, че някой пазят чисто и помагат за опазването на чистотата в града, а други си изхвърлят отпадъците, където намерят. За Великден, като си бях в Ивайловград видях една кола да минава през центъра на града като се отдалече видях как си изхвърлиха боклука през прозореца. Жалко, че не запомних номера. Щях да го публикувам тука да го видят всички. Това ми напомня за една стара тема във форума, ето тук

1 thought on “Пролетно почистване на Ивайловград”

  1. Почистването ми се вижда детска игра в сравнение с разбитите улици. Но и това може да се случи, иска се само малко желание. Доказателството е павираната улица на входа на града – откакто я пренаредиха трябва да презная, че е перфектна. Защо другите улици си стоят така толкова време не ми е ясно. Парили няма (за нова кола има), хора за работа ли няма, какво няма??? Колко пари трябват, колко хора трябват??? Никой ли не си задава тези въпроси в Ивайловград???

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.