Турнир по баскетбол в Ивайловград

баскетбол, турнир, училищетоПредстои турнир по баскетбол в Ивайловград, който ще се проведе през месец Май. Началото на турнира е понеделник, 10-ти Май. Баскетболните срещи ще се провеждат на игрището в двора на СОУ “Христо Ботев“.

Турнирът е организиран от община Ивайловград, съвместно с комисията за Борба срещу Противообществените Прояви на Малолетни и Непълнолетни. В него ще вземат участие 5 отбора. Това са отборите на РПУ Ивайловград, ГПУ Ивайловград, община Ивайловград, отбора от училището и сборен отбор. Впечатление прави, че има само един отбор от ученици. Пожелавам им да се представят добре и да покажат на по-възрастните, че все още има млади хора в Ивайловград, които спортуват.

Самият турнир ще се провежда всеки ден, като ще се играят по 2 срещи в 17:00 и 18:00 часа. Изключение прави 14.05.2010 (петък), когато няма да се играе. За най-добрите участници в турнира има осигурен награден фонд. Може би както и на предишни турнири, спечелилите ще споделят наградата с останалите участници организирайки събиране след турнира.

В момента отборите са започнали усилени тренировки, като се има предвид, че доста от играчите не са спортували от дълго време. Дано да се получи интересен турнир с добра и чиста игра. Пожелавам много приятни емоции на участниците. И не забравяйте, че това е просто едно забавление, повод за много весели изживявания.

Темата във форума и една снимка от лятото на 1968 г., която PLUTON е качал и не се сдържах да пусна 🙂

27 thoughts on “Турнир по баскетбол в Ивайловград”

 1. Забелязвате ли, как в интригантската тема за кабелната всички пишат, а в тази тема никой даже един коментар не е дал. Ми те фактите говорят, какво да кажа аз!

  Reply
 2. Ай пак интригантска 😉

  В България това е. Бай Брадър рулира. Всичко друго е лишено от смисъл хахахахахахахахах

  Reply
 3. Не знам на кого е инициативата, но много се радвам. Връщам се в моите ученически години, когато училищният двор се пълнеше с хора да гледат турнира по баскетбол и волейбол, а отборите на СОУ ” Христо Ботев” бяха безапелационни победители. Дано тази хубава и позабравена традиция да се възроди и да продължи.

  Reply
 4. Турнирът е организиран от община Ивайловград. Ще започне на датата, която сте написали. Отборите са тези, като други не са заявили участие. Община Ивайловград пожелава на всички приятни изживявания и дано се радваме на повече подобни събития!

  Reply
 5. Приветствам турнира като нещо много хубаво, но пиша по темата заради коментара на PLUTON.
  В “интригантската” тема за кабелната от 14 коментара до момента(09:19 на 22.04.2010) четири са твой. Как ще се измени тази статистика не зная, но разбери едно – по тема която засяга абсолютно всички, винаги коментарите ще са повече и разнопосочни. От това не следва, че темата е интригантска, а вълнуваща голям брой хора от там и повишения интерес към нея. Не всички играят или обичат баскетбол, но във всеки дом в Ивайловград има най-малко по 1 телевизор.

  Reply
 6. Сега и аз да се намеся, колкото и да не искам да спамя в тази хубава тема 🙂

  Това не са интригантски и неинтригантски теми!!!!!!!!!!!!!! Това са си просто теми. Разбрал съм нещо за Ивайловград.
  Написъл съм го. Кратко и ясно. За да може някой като седне да прочете нещо интересно.

  Това че някой сметнал темата за интригантска, си е лично негов проблем!!!!!!!!!!

  И пак казвам. Всеки може да напише тема и да я публикува на сайта, стига да няма вулгарности или други подобни из нея.

  Това е. Точка. Край. Хау…

  Reply
 7. Нека пак аз да съм виновен! Някакъв проблем ли има, че си говоря каквото си искам??? Пак започваме същата песен на нов глас. Не разбрахте ли, че това което мисля ще го пиша и толкова. Ако някой не е съгласен с моето мнение да напише своето и готово. Нито съм наранил някого, нито съм клеветил, нито съм оплювал, нито съм вулгарствал. Така че вънка нека си вали, аз съм си добре!

  А по темата:
  Ето една снимка от 1968 г.

  Reply
 8. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  Баси яката снимкаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Направо не е истина 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Reply
 9. Ще прескачаш, ще прескачаш, колко ще прескачаш? 🙂
  Дълъг, не можеш ли да пишеш по-нормално бре 🙂 То вярно, че мозък на толкова високо не вирее ама 😉

  Reply
 10. Крайно Класиране 17.05.2010 год.

  1.Сборен отбор
  2. РУ на МВР
  3.СОУ
  4.Община Ивайловград
  5.ГПУ

  Reply
 11. Как крайно класира, то тая дата не е минала още. Пък и тази година турнир по баскетбол в Ивайловград не се е провеждал, все още 🙂

  Reply
 12. Някой само си е помечтал за това класиране. А иначе мачовете са на 04.05., 05.05., 11.05., 12.05. и 17.05.2010г.

  Reply
 13. Хехеххехе. Усещам, че ще е интересно на турнира. Жалко, че пак датите са супер изклецани и в събота се работи 🙁
  Не знам кой ги мисли все така тия събития, по никое време 🙁
  Все като се отработва събота и хоп нещо интересно в Ивайловград 🙁 Ами то хубаво ама как някой, който не си е в Ивайловград да намине. Никак 🙁 Тъпа работа.

  Това е като с панаира в града. Да вземат да го направят на седмицата преди Коледа да може никой да не си отиде и да е супер студено и гадно времето 🙁

  То дори и някой ученик, който е в Хасково няма да може да се прибере 🙁

  Reply
 14. От друга гледна точка обаче, няма значение кога се организират такива спортни събития, по-важното е, че ще ги има. Надявам се само да не е само това и после пак няколко години нищо.
  Ох, спомних си за шахматния турнир, който беше един от силните в България! Преди няколко години се направи опит да се върне тази традиция, но безуспешно. Мисля, че липсваше ентусиазъм за постоянство. Знам, че обшината няма и пари за такива работи, но за такива работи спонсори ще се намерят.
  Хрумна ми един въпрос – Кой ще е съдия на мачовета?

  Стискам палци на всички баскетболисти. И НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС! 🙂

  Reply
 15. Така е. Аз просто съжалявам, че няма да мога да отида да погледам. Знаеш колко съм играл баскетбол като ученик в Ивайловград. Всеки ден 🙂
  Няма дъжд, сняг, слънце, студ 🙂

  Иначе за шаха все още държи фронта, за което поздравления за Ангел Даулов и неговите ученици 🙂
  Ако не знаеш той е Републикански Съдия, признат и награждавам от БФШ шахмател деятел и т.н.

  Reply
 16. Съдиите в Ивайловград се броят на пръсти – Коцето Апостолов, Красимир Кръстев, бат Мишо Дългия и чичо Бончо. Ама Коцето няма да може, Кръстев ще играе, бат Мишо също. Остава чичо Бончо (не му знам фамилията). Той ще е главен, търси се втори съдия.

  Reply
 17. тея дето ги избори не знам какъв спорт са в састояние да играят, шах приметно си ги представям или карти ,ама баскетбол !?!?!

  Reply
 18. Усещам спортна злоба май тука. ще е интересно да видим кой може и кой не може да играе и кой ще е по-добрия отбор на турнира по баскетбол в Ивайловград. хихиихи ама полицаите и те са едни по 100 кила ще е интересно хохо

  Reply
 19. бтв отборът на полицаите всъщност е РУ на МВР/ МП, т.е. смесен е. Повече яснота – на турнира.
  Иначе няма злоба. Всичко е в рамките на феърплея.

  Reply
 20. Обърках и го пуснах.
  Утре 04.05 от 17:00ч. – Община Ивайловград – РУ на МВР/МП
  18:00ч. – ГПУ І ва степен – Сборен отбор
  СОУ-то почива.
  Приятни емоции на всички.

  Reply
 21. Няма ли да има пак турнир по баскет? Че бая време не сме играли, ще си припомним 😉

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.