Сборният отбор на Ивайловград печели турнира

сборен отбор печели, турнир, баскетболСборният отбор на Ивайловград е с 4 победи, с което става победител в тазгодишния турнир по баскетбол.

С най-много точки и без нито една загуба е сборният отбор на Ивайловград. Резултатите от последните два мача играни в сряда са следните:

Мач № 7Сборен отбор – РУМВР – 30: 27 (победа за Сборен отбор на Ивайловград)
Мач № 8 – СОУ Христо Ботев- Община Ивайловград – 28 :42 (победа за Община Ивайловград)

Това прави сборният отбор победител в турнира. След оспорван мач с отбора на МВР Ивайловград, те победиха с 3 точки разлика. Последните две срещи са между отборите на ГПУ и община Ивайловград и РУМВР – СОУ Христо Ботев. В последните мачове ще бъдат решени второто и третото място, като засега прогнозите са и статистика сочи като победители отборите на МВР и община Ивайловград

Друго за турнира, което трябва да се отбележи е, че доста от играчите бяха контузени. Счупена и навехнати ръце, съньо око и други са резултатите от борбата за победа по време на турнира. Явно желанието на отборите да спечелят е било доста силно и е надделяло над спорстменството. Все пак за 10-те години, в които съм играл баскетол почти всеки ден не помня почти никакви сериозни контузии!!! А всъщност може би част от уастниците сигурно са си мислели, че са на турнир по ръгби, за каквото по-скоро имат данни.

Класиране на турнира по баскетбол в Ивайловград към момента:

1 място – Сборен отбор – 4 победи, 0 загуби, т.р.: +54
2 място – РУМВР – 2 победи, 1 загуба, т.р: +26
3 място – Община Ивайловград – 1 победа, 2 загуби, т.р: -4
4 място – СОУ – 1 победа, 2 загуби, т.р.: – 30
5 място – ГПУ – 3 загуби, т.р.: – 46

4 thoughts on “Сборният отбор на Ивайловград печели турнира”

  1. турнира по баскетбол в ивайловград си беше жива борба бе хора тия са по 100 кила повечето

    Reply
  2. Завърши ли този тъй успорван ивайловградски турнир по баскетбол и какви са крайните резултати. Може ли да предоставите повече информация

    Reply
  3. Малко информация за турнира по баскетбол в Ивайловград и от нас. Турнирът беше организиран добре и мисля, че трябва да има повече подобни събития в Ивайловград. Те помагат да се разнообрази скучното ежедневие. Играчите и доста хора покрай тях се забавляваха истински. Не трябва да се забравя обаче, че това е само една игра и трябва да се играе по-спортсменски. По време на баскетболните срещи имаше много контузени играчи, много нарушения, спорове и други такива работи. Също така трябва да се отбележи, че можеше да се направят 2 сборни отбора на Ивайловград, а не един и с това да се направи турнира по-интересен. Сборният отбор на Ивайловград имаше повече от 10 души играчи, които можеха да съставят 2 отбора. Последните срещи завършиха с победа за МВР и служебна загуба за Гранична полиция, които трябва малко повечко да спортуват и да вземат пример от другите.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.