Прекратиха делото срещу крадците обрали няколко апартамента в Ивайловград

ивайловград, освободха, обири, дело Прокурорът Маргарит Камбуров прекрати делото срещу крадците, които преди време обраха няколко апартамента в Ивайловград и редица други градове в областта.

Както се досещате живеем в най-скапаната държава в света и това ни бива доказвано всеки изминал ден. Днес прочетох поредното доказателство, че в България не е нищо както трябва. Обирджиите Александър Златков и 43-годишния Даниел Иванов с десетки кражби и дела зад гърба си пак няма да влезнат в затвора! Те бяха хванати край Ивайловград на 13 ноември миналата година след един от поредните обири на няколко апартамента в Свиленград. От тогава досега се точеше делото и сега е прекратено, може би поради липса на доказателства?!? Ама така е. Кой знае тия в съда и адвокатите колко пари са взели за тая работа. Пари на хората, които тия двамата са обрали. Скапана държава!!!

Новината във вестник Старият мост

Крадци обраха апартаменти в Ивайловград

Заловиха обърджиите в Ивайловград

5 thoughts on “Прекратиха делото срещу крадците обрали няколко апартамента в Ивайловград”

  1. Карат ни да се връщаме в средновековието, където саморазправата е просперирала!

    Reply
  2. Как така са го прекратили?! Нямат право, нали са извършили престъпление?!!! Пак са дали една торба с пари и са си опекли работата! НЕ НА КОРУПЦИЯТА!

    Reply
  3. Много ми е интересно, ако бяха обрали апартамента на прокурора или на някой негов близък, дали щяха да ги пуснат? Г-н, прокурор, не забравяйте, че живота е кръговрат, каквото зло направите, после ви се връща на главата!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.