Блато в центъра на Ивайловград

блато, шадраван, центъра Ужким ремонтираният шадраван на площада в Ивайловград се превръща в блато, източник на зараза, комари и воня. Но това не е всичко, защото шадравана е пълен с жаби, които огласят със своите песни центъра на Ивайловград.

Това е центъра на нашия роден Ивайловград. Това е площада, с който се гордеехме. След три ремонта или поне за толкова знам аз, това е резултата. Един тинясъл шадраван пълен с жаби и боклуци. Красота. Ето това е площада, с който се гордеехме. Невероятен е просто. Сега предлагам да изсипят един два камиона пръст от някоя нива и ще стане още по-привлекателно. Как да не ти се прииска да отидеш в Ивайловград, да се порадваш на романтичната песен на жабите, докато те хапят комарите и ти мирише на блато. И то предлагайки всички тези желани от туриста невероятни изживявания, по време на разходка из центъра на града.

Даже предлагам да измислим нов вид туризъм. Може да го наречем „По следите на безхаберието и мърлящината“. И да не забравяне невероятния ремонт, който беше направен на площада в Ивайловград. Ето и от него една снимка да се порадвате! Така е. Все пак голяма част от тези красоти са постигнати по проект „Красива България“. Не красива, а невероятно красива, бих казал аз! После се чудим защо на Дупката всичко е боклуци. Е как няма да е пълно с боклуци като хората, които трябва да дават пример въобще не им пука за Ивайловград.

блато, ивайловград, площад

9 thoughts on “Блато в центъра на Ивайловград”

 1. Сега се замислям, дали няма да е по-добре да минем към Община Свиленград! Токувиж дошъл някой на когото му пука!
  Аз видях и друго невероятно нещо! ШАДРАВАНА ДОРИ РАБОТЕШЕ! Е, пръскаше като градинска пръскачка, а не като едно време, пък и водопадчето не работеше, но усетих как една сълза се опита да ме предаде!

  Reply
 2. За бога хора не разбирате ли, че когато има пари за крадене се върши работа. Примерно да се направи ремонт на някой фасада на сграда за пет пъти по-висока цена и разликата да се раздели между възложителя и изпълнителя. Всичко останало се занемарява, защото няма кярийка. Така е и с площада и шадравана в Ивайловград. Комисионните са прибрани от когото трябва. Сега ще се остави всичко на произвола на съдбата и след 2-3 години ще се обяви нова поръчка за ремонт на шадравана, при която някой пак ще се нагуши с парички и ще направят още по-грозни пръскала и облицовка. Това е мили хора. Бягайте. Не само от Ивайловград, но и от България. Понеже тука оправия няма.

  Reply
 3. Г-н админ, не така. Моля ви. Не е толкова зле шадравана, както го описвате. Мисля че прекалявате малко в статията си. Така хората, които не са идвали скоро в Ивайловград ще си помислят, че е занемарен и запустял, което не е така. Има хора в Ивайловград, които ги е грижа. Площада в Ивайловград не е толкова лош г-н админ. Не с лошо. Не бива да ни излагате така пред света.

  Reply
 4. хахахахаххахахаха
  най хубавото блато във всемира
  най хубавия гьол във този свят
  е точно между фламинго и ресторант армира
  и носи името площад ивайловград

  хахахахах ебаси избухналия гьол си имаме в ивайловград може и риба да се завъди там лошото е ако се завъдят змии и водни костенурки. и няма да има нужда да се ходи до язовира за риба като може да се лови на площада. охраняем гьол има там щото ченгетата са на две крачки. площад ивайловград – орахяем водоем хахахха

  Reply
 5. Kuv remot, kogato si biqh na bg mai beshe 2009 togava s eopitvaha da praviqt remot i to kakvo beshe 20 minuti edin raboti ostanalite gledat y govoriqt i polse stoiqt pod siqnkata. Ako na tova my kazvat rabota az prosto sum bez dumi………… 6toto prosto gi murzi da si vdignat zadnika i napraviqt neshto. Samo iskat da lapat a bez da sa svurshili neshto. Yja6 prosto sum bez dumi.

  Reply
 6. Ивайловград – новата морска столица на България 🙂
  Бяло море достигна ул. Капитан Петко !
  До бензиностанцията на “Петрол” само с лодка 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.