Непланирани прекъсвания на тока в Ивайловград

евн ивайловград, прекъсване на тока, evnДнес имаше прекъсвания на тока в Ивайловград, които продължават все още. От EVN не са предупредили гражданите на Ивайловград и още по-важно институциите и бизнеса.

То е ясно, че Ивайловград е малък град и няма кой знае какъв бизнес и кой знае колко институции, но все пак е общински център, има няколко банки и т.н. Днес след спиране на тока заради “планирана” профилактика започнаха да се задават въпроси от рода на „Защо не сме предупредени“, „Как да си възстановя данните в програмата, като не бях записал промените“, „Как да си обслужваме клиентите като нямаме ток“ и други подобни.

Та поинтересувах се аз, да видя дали наистина от EVN са забравили да предупредят хората и открих, че единственото известяване е било само на сайта на компанията, където информацията е, че прекъсването ще е от 12:00 до 17:00 часа! Да де ама в Ивайловград няма ток цял сутрин. Да предположим, че EVN не трябва да си правят труда да предупредят тези, чиято работа зависи от спирането на тока, т.е. всички! Да предположим, че хората са трябва всеки ден да влизат на сайта на EVN и да търсят информация за планирани прекъсвания на електрозахранването. И какво? Нищо!

Давам пример. Да кажем, че служителите на паспортна служба в Ивайловград всеки ден влизат в Интернет и търсят информация за спиране на тока. Да кажем, че с в понеделник са видели, че днес следобед ще спира тока. Да кажем, че са предупредили гражданите, че паспортна служба в Ивайловград ще работи днес сутринта и няма да работи следобед. Да кажем, че аз съм тръгнал да си сменям паспорта. Да де ама EVN решили, че вместо следобед, ще спрат тока през целия ден. Сега от EVN ще ми кажат как да си сменя паспорта?

Ето и screenshot от сайта на EVN да не кажат пак, че пиша глупости!
сайта на евн, прекъсване на тока в ивайловград

1 thought on “Непланирани прекъсвания на тока в Ивайловград”

  1. неска бяха спрели и във фламинго тока тия тъпаци от енергото не може едно кафе да направи човек. добре че сега го пуснаха. не може ли тия работи да ги правят в неделя сутринта не да ми спират тока през седмицата в работно време. много са зле ма като ги знам тия в енергото колко са залухани ко искате. не могат да са сетят че на хората баш сега им трябва ток. в неделя като спът сички сутринта да го спират. шапшали

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.