Раковски Ивайловград с победа над отбора на Любимец

раковски ивайловград, победи любимец 2007, стадиона в ивайловградНа провелия се футболен мач в събота Раковски Ивайловград победи отбора на Любимец на стадиона в Ивайловград. Мачът е от първенството на Оластна Футболна Група Хасково.

Ако някой се чуди какво е ОФГ или Областна Футболна Група, което ако не друго поне звучи добре, това са бившите отбори от така наречената пета дивизия. В тази пета дивизия Раковски Ивайловград е на предпоследно място след отбори като тези на селата Бисер и Добрич, като последните са на второ място в групата.

В събота се проведе мач от седми кръг от областното първенство между отборите на Раковски Ивайловград и Любимец 2007 II, в който победител стана отборът от Ивайловград с резултат 3:2. Мачът се проведе на стадиона в Ивайловград, който в момента е в ужасно състояние. За победата на Раковски най-голям принос имаше Гошо Манолов, който отбеляза 2 гола. Третият гол за Раковски Ивайловград беше отбелязан от Търкалето от дузпа след много атрактивно падане на Наско Благоев. Други интересни моменти от мача бяха автогол, който си отбеляза отбора на Ивайловград и червен картон за Генов. Като се имат предвид останалите резултати на Раковски Ивайловград от другите мачовете този сезон, които включват загуби със 7:2, 5:0, 7:1 трябва да кажем, че това си е истинско постижение.

Успех на Раковски Ивайловград през останалите мачове през сезона и дано някой ден в тая скапана помийна яма наречена България някой се сети,  че спорта е нещо повече от излишно прахосване на средства…

2 thoughts on “Раковски Ивайловград с победа над отбора на Любимец”

  1. Снимка направена като рисунка 😉 Ама те и играчите са една карикатура не е истина. Иначе браво за победата. Дано да имат успех и в други мачове, ама то като няма условия и като не се тренира 🙁

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.