Хотел Армира с награда за семеен хотел на 2010

хотел армира, семеен хотел на 2010, хотел в ивайловградХотел Армира в Ивайловград бе избран за семеен хотел на 2010 година. Престижната награда бе връчена на собственика на хотел Армира Любомир Бояджиев на официална церемония в София.

Хотелиерската и ресторантьорска асоциация в България присъди наградата за семеен хотел на 2010 година на един от най-хубавите и несъмнено най-уютния хотел в Ивайловград. Хотелския комплекс, който включва хотелите Армира и Бор и ресторанта Хасиенда, е любимо място на гостите на Ивайловград, а също и на ивайловградчани. Той съчетава едновременно лукс и комфорт, уют и спокойствие. Освен всичко друго не може да не отбележим, отношението на Любомир Бояджиев, неговото семейство и персонала на хотела и ресторанта, на което и се дължи в голяма част получената награда.

Собственикът на Хотел Армира Любомир Бояджиев е много щастлив от връчването на престижната награда за семеен хотел на 2010. Това е резултат от всеотдайната работа през годината на него и неговото семейство. Самата награда му бе връчена от Иван Александров, който е член на Управителния Съвет на БХРА и Чавдар Иванов, носител на приза за 2009 година тази категория.

Поздравления за получената награда и се надяваме, че и през следващите години Любомир Бояджиев ще продължи да работи все така усърдно, както за приятния престой на гостите си, така и за развитието на туризма в Ивайловград.

Хотел Армира Ивайловград

Натиснете снимката за да видите снимките от церемонията по награждаването на Любомир Бояджиев

хотел армира ивайловград, семеен хотел на 2010, хотел в ивайловград

3 thoughts on “Хотел Армира с награда за семеен хотел на 2010”

 1. Поздравления за наградата! През годините Любомир Бояджиев показа последователност и успя в начинанията си! И доказа, момчета “със сърце за Ивайловград”, но работещи и живеещи извън него, че ако човек има желание, може да се докаже и в Ивайловград!

  Reply
 2. Виждате ли и хубави новини има!!!
  Браво! Когато човек има мисъл, идея и работи хубавите неща се случват навсякъде. Дано такива хора да има все повече и повече.

  Reply
 3. БРАВОО!!! Поздрави за шефа и всички колеги! Той и неговото семейство полагат много усилия за удобството на клиентите си и наградата е напълно заслужена! 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.