За ивайловград, гърците, пиячката и линейкатъ!

заловиха, пиян грък, промилаИвайловградските полицаи отново заловиха грък с рекордно количество алкохол в кръвта. Този път пробата за алкохол е показала 2.36 промила.

Напоследък зачестиха случаите, в които полицаите залавят пияни гърци в Ивайловград. Повечето от тях карат пияни до козирката без да се притесняват от евентулани проишествия и проверки. Естествено след това много от тях се озовават в Свиленград да полагат общественополезен труд за по две седмици. Освен това ги водят и при психиатър да им обяснява защо не трябва да се пие и след това да се кара. Интересно ми е само, защо не ги карат да работят в Ивайловград, та поне с нещо да са полезни, а не да харчат пари да ги возят до Свиленград.

Засега заловеният с 2.36 промила алкохол в кръвта грък е задържан за 24 часа в полицейското управление. Той е шофирал лек автомобил Нисан и е спрян за проверка от ивайловградските полицаи на улица Георги Димитров. Срещу него ще бъде образувано досъдебно производство.

И като стана дума за гърците и шофирането в нетрезво състояние, ровейки се из Интернет попаднах на много странна новина в 24 Часа. В нея се казва, че МВР прецакало здравното министерство като им прехвърлило задължението да носят кръвните проби до областния център. В нея се казва също, че в Ивайловград има само една линейка и когато тя тръгне за Хасково да носи пробите, Ивайловград остава без спешна помощ. Лично аз не знам колко линейки има в Ивайловград, но последно помня, че имаше поне 2 нови и може би една стара, но не съм сигурен. Лошото в случая е, че колкото и да ни се иска да има хубави новини за Ивайловград, все кофти неща се пишат по вестниците. Вече се чудя какво си мислят хората като чуят Ивайловград?

Източник: www.24chasa.bg – МВР прецакало Здравното министерство?!


9 thoughts on “За ивайловград, гърците, пиячката и линейкатъ!”

 1. наглия грък не само кара супер пиян из ивайловград ами и не си е платил сметката във фламинго 🙂 много взеха да си позволяват тия гърци в ивайловград

  Reply
 2. Човек си позволява дотам, докъдето му се разрешава. А с нашата робска и угодническа психика какво очаквате да се получи. “Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава”. Може да звучи клиширано, но е абсолютно вярно в случая.

  Reply
 3. Правилно! Обаче и от МВР и ГКПП не ги държат под контрол… Карат без винетки, минават през границата с разни неща(един го гледах как напълни над 150л бензин в пластмасови туби в багажника на едно рено), но и това ще се промени! Ще го отнесат и някои от нашите длъжностни лица в посочените служби ама Е**л съм ги да са си вършели работата:!:

  Reply
 4. Гърци в града има много, поне по празниците беше така в кафадара и коста беше пълно, дори и на обяд. А да не говорим с каква ” скорост” изкупуваха печки и бензин 😀

  Reply
 5. Кафадаров е местен бизнесмен, имащ магазин, подобен на строителен хипермаркет, хотел с ресторант и басейн. Коста е Коста Семерджиев, притежаващ хотел с ресторант, магазин и склад в Ивайловград. 🙂

  Reply
 6. мйа не ги обичате южните съседи!
  А защо Вие самите не почнете да ги привличате, да вадите пари от тях?

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.