Отборът на община Ивайловград спечели турнира по волейбол

община ивайловград спечели, турнир по волейбол, община ивайловград, волейболОтборът на община Ивайловград спечели турнира по волейбол в Ивайловград организиран по случай празника на града. Гост на турнира беше кмета на общината.

Община Ивайловград надигра сборният отбор на Ивайловград и спечели купута в турнира по волейбол провеждан по случай празника на града. Освен купата на кмета, отборът на община Ивайловград спечели и парична награда от 160 лева. Тази награда момчетата от общината решиха да дарят поравно на училището и детската градина в Ивайловград. Искам да ги поздравя както за добрата игра и за това, че нямат нито една загуба по време на целият турнир, така и за решението да дарят парите за спортни принадлежности за децата. Мъжка игра и мъжко решение!

На второ и трето място в турнира по волейбол съответно се класираха сборният отбор на Ивайловград и отбор 1 на СОУ Христо Ботев. Те също спечелиха парични награди от 80 и 50 лева.

С това завърши турнирът по волейбол организиран по случай празника на Ивайловград. Да се надяваме, че ще се организират все повече подобни спортни прояви в Ивайловград. Освен приятните моменти и разнообразието те ще помогнат за разпалването на спортния дух у младите в Ивайловград.

Автор на снимките: Илия

турнир по волейбол, в ивайловград

турнир по волейбол, в ивайловград

турнир по волейбол, в ивайловград

турнир по волейбол, в ивайловград

турнир по волейбол, в ивайловград

турнир по волейбол, в ивайловград

4 thoughts on “Отборът на община Ивайловград спечели турнира по волейбол”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.